Hoppá, Liptai Claudia külön nyaralt férjétől!

Jó okuk volt rá.

2021. augusztus 11., 14:05

Szerző:

Ahogyan a Blikk megírta, Liptai Claudia és Pataki Ádám kiélvezik a nyár minden percét, és már két nyaraláson is túlvannak. Először egy közös családi utazást terveztek kedvenc szállodájukba. Ide a gyerekek is elkísérték őket.

„Van egy kedvenc helyünk, ahova rendszeresen visszatérünk. Nemcsak azért, mert remek a szolgáltatás, hanem azért is mert a szállodán belül nyugodtan elengedhetem a gyerekek kezét, mert tudom, látom, hogy mennyire biztonságos. Most még Panka is velünk tartott, de már szinte felnőtt, nem tudom meddig élvezhetjük még a közös nyaralásokat. Többnyire már a saját útját járja, a saját baráti társaságával, ami teljesen természetes az ő korában”

– mesélte el Liptai Claudia az ÉdesKettes című show-ban, aki később férjétől és családjától külön is eltöltött néhány napot.

„Az egyik barátnőm balatoni házában már télen is megszálltunk néhányan. Most is egy igazi csajos program volt, hogy pár napot eltöltöttünk ott. Így idén már a családdal és nélkülük is nyaraltam egy kicsit”

– mondta a műsorvezetőnő.

Mint kiderült, ez idő alatt férje egy lakókocsis túrára ment a gyerekekkel szintén a Balatonhoz. Még kapóra is jött nekik a csajos kiruccanás, mivel Pataki Ádámnak nagy álma volt egy ilyen utazás, ám feleségét nem igazán tudta rávenni ezidáig.

(Kiemelt kép: dfp.hu)