Lady Szomjas címlapon mutatja meg a világnak a barátnőjét

Megmutatta a szerelmét a világnak Lady Szomjas.

2023. március 13., 09:04

Szerző:

Végre megmutatta a világnak titokzatos barátnőjét a TikTok sztár, Lady Szomjas, aki a Cosmopolitan tavaszi címlapján pózol együtt szerelmével, Erikával. Az ismert influencer elmesélte, véletlenül talált rá a szerelem, de másfél hónapnyi randizás után ő tette fel a kérdést: lenne-e a barátnője?

 A vele készült interjúban Lady Szomjas nem csak a kapcsolatuk történetéről mesél. A beszélgetésből az is kiderül, hogy bár több dologban hasonlít a személyiségük, sok ellentét is van közöttük, ami miatt előfordulnak viták.

 „Latin vagyok, nem ritka, hogy a stílussal meg a szenvedéllyel jön a féltékenység is. De ez is enyhült, ma már nyugodtabb vagyok, mint régen, persze, azért még mindig van hova fejlődni”

– mesélte az interjúban Lady Szomjas, aki azt is elárulta, a titkolózás után miért vállalták el a címlapfotózást.

„Nem posztolom őt mindenhova, de a vicces pillanatokat megosztom. Viszont azt, hogy milyenek vagyunk mi együtt valójában, senki nem tudja rajtunk kívül. Nem őt akarom megmutatni, hanem hogy létezik az igaz szerelem. Nem két emberről mesélek, hanem a szerelemről magáról. Ő azért van velem a címlapon, mert ez szerinte is gyönyörű üzenet. Ez felülmúl mindent, és boldoggá tesz. Megható belegondolni, hogy a kiskori énünk mennyire büszke lenne ránk.”

 A magazin vendég-főszerkesztője arról is mesélt, milyen nehézségekkel nézett szembe a 20. születésnapja után amikor biztos lett benne, hogy leszbikus: „fogalmam sem volt, hogy működik a lány a lánnyal a valóságban. Mennyire jó lett volna, ha mi látunk ilyet, egy leszbikus párt a címlapon. A mesékben soha nincsen hercegnő a hercegnővel. Most végre van, és ezt mi csináltuk – ez az érzés mindent felülmúl”

(Kiemelt kép: Cosmopolitan- Viszlay Márk)