Kapócs Zsóka: Felfordult fenekestül az életem

Nagy változás állt be az egykori színésznő karrierjében.

2021. november 30., 10:11

Szerző:

Kapócs Zsóka a nyáron megnyitotta lakberendezési üzletét Mosonmagyaróváron, ide kattintva olvashatja vissza a cikkünket, amiben az egykor modell-színésznőként megismert médiaszemélyiség az ezzel kapcsolatos nehézségekről nyilatkozik. Bejelentkezett most a Mokka című műsorba, pontosan ebből az üzletből, és az alábbi adásrészletből kiderül, hogy az utóbbi időben nagy változás állt be Kapócs Zsóka életében: egy ötletnek köszönhetően újra tele van munkával, miután korábbi lakberendezői megbízásai után a járvány miatt nem kapott újakat.

„Külföldieknek csináltam luxuslakásokat, úgy márciustól befejeztem, ami volt, és nem volt új. Mondom, Úristen, de ráérek, nem tudok semmit se csinálni. Kimentem a virágpiacra. Mondom, lenne kedvem megint adventi koszorút készíteni, mert ezt egyszer már próbáltam, de nem komolyan, csak magamnak. Elkezdtem összerakni a bütyköket, és azóta felfordult fenekestül az életem. Eddig is volt dolgom, de most, hogy még ez a lábam... a lakásdekorációk készítése még hozzácsapódott a lakberendezéshez meg a rendezvény-dekoráláshoz, így most már teljes az életem”

– meséli Kapócs Zsóka, aki elmondja, hogy azonban nem tud úgy adventi koszorút csinálni, hogy a gyertyák színe a hagyományos lila és rózsaszín legyen. Íme egy példa a munkáira.

További hírességek adventi koszorúiból vasárnap készítettünk összeállítást, Schmuck Andoré a legviccesebb. Kattintson ide cikkünkért!

(Kiemelt kép: Kapócs Zsóka Instagramja)