Dombóvári István reagált a coviddal kapcsolatos posztjából keletkezett botrányra

Elmondta, péntek óta rázúdult a népharag, és hogy milyen vádakkal illeték – ezekre válaszolt is.

2021. november 29., 15:17

Szerző:

Megdöbbentő bejegyzést tett közzé a Facebookon pénteken Dombóvári István humorista, amelyben leírta, hogy az oltás ellenére családja milyen válságos egészségi állapotba került amiatt, hogy megbetegítette őket a koronavírus.

„Több mint egy hétig lebegtem 40 fokos lázban, már a tudatom sem volt tiszta. A feleségem ápolt engem, miközben a fiunk életéért rimánkodtunk, aki már inni sem volt képes”

– írja bejegyzésében Dombóvári.

A 43 éves humorista az Instagramon a hétvégén csak annyit publikált, hogy kisfia első karácsonyára készülnek, de legújabb, hétfői videójában reagál a pénteki bejegyzése által keltett médiaviharra. Ebben elsősorban megköszöni mindenki támogatását, valamint hozzáteszi:

„sikerült teljesen meggyógyulni ebből a rohadék vírusból. Én is jól vagyok, a feleségem is, és ami talán a legfontosabb: a pici babánk is most jól van. Én csak egy posztot írtam a saját oldalamon, amiből minden újság kreált egy saját anyagot, mindenki a saját érdekéinek megfelelően beállította a címeket. Ennek köszönhetően rám zúdult egy kisebb népharag, de minimális volt. Hál'Istennek a szeretet és az empátia még mindig győzedelmeskedik. Persze volt olyan, aki azt mondta, hogy az egészet kitaláltam, valamint pénzt kapok érte, de nyilván ilyen emberek is kellenek közénk, mert tőlük vagyunk... többen.”

Dombóvári István azt mondja, hogy egy hónapi fellépéseit kénytelen volt most lemondani – ugyanezt tette a legfrissebb hírek szerint Deák Bill Gyula, aki félti saját magát és feleségét a koronavírus negyedik hullámától, ezért önkéntes karanténba vonul. Erről részletesebben ide kattintva olvashat.

(Kiemelt kép: Dombóvári István Instagramja)