Hol legyen a megakórház?

Tisztelt Olvasóink, Hallgatóink! A Szerda 11 mai élő adása a szerkesztőségen kívül álló okok miatt elmarad. Mára tervezett vendégünkkel, Tóth Krisztina íróval reményeink szerint egy későbbi időpontban hallhatnak majd beszélgetést. Ma 11 órától megismételjük szeptember 9-i adásunkat, amelyben egy mindig aktuális témáról, az orvoselvándorlásról, illetve a tervezett új budapesti megakórházról beszélget Pásztor Magdolna műsorvezető és két meghívott vendége, dr. Kincses Gyula egészségpolitikus, volt államtitkár, illetve dr. Nyulasi Tibor, a Szent János Kórház főorvosa, volt orvosigazgatója.

2015. október 14., 10:23

Ez alkalommal témáink voltak:

– Mi szól a Szent János Kórház mellett?

– Kell-e egyáltalán új kórház a fővárosnak?

– Lesz-e, aki gyógyítson – leállítható-e a kivándorlás?

Pásztor Magdolna műsorvezető meghívott vendégei dr. Kincses Gyula egészségpolitikus, volt államtitkár és dr. Nyulasi Tibor a Szent János Kórház főorvosa, volt orvosigazgató.

2024. október 15., 16:58

Ellenállt a kódfejtőknek, évszázadok óta őrzi titkát, és azok a tudósok, akik kapcsolatba kerültek vele, különös balsors áldozatai lettek. Az ismeretlen nyelven írott középkori alkímista kézirat a mai napig megfejthetetlen rejtély. De mitől olyan különleges a Voynich-kézirat?