Ukrajna ellen bevethető drónokra gyűjtött, amikor bekopogott a dildófutár

A Kiberellenállás nevű ukrán hekkercsoport feltörte egy ismert orosz hadiblogger AliExpress fiókját, majd az összes pénzét szexjátékokra költötte.

2023. április 5., 11:17

Szerző:

Mihail Lucsin orosz aktivista Ukrajnában bevethető drónok vásárlására gyűjtött pénzt – írja a Politico nyomán a 444.hu. A hekkerek 25 ezer dollár, vagyis több mint 8 millió forint értékben rendeltek szexjátékokat az AliExpressről. Azt írták, Lucsin most már egy „különleges faszkollekció” tulajdonosa, és drónok helyett vibrátorokat és felcsatolható péniszeket kell majd küldenie az orosz embereknek.

Lucsin megerősítette, hogy feltörték a fiókját, azonban azt állította, hogy szinte a teljes összeget sikerült visszaigényelnie a kínai cégtől. A hekkercsoport szerint viszont ez nem igaz. Lucsin egy későbbi Telegram posztjában már arról írt, hogy szexshopot nyit Moszkvában, valamint még több drónt vásárol az orosz hadseregnek.

(Kiemelt képünk: 2022. november 14., Hamburg: A Spielbudenplatzon található Santa Pauli karácsonyi vásár Meleg nedves és finom elnevezésű standjánál üvegdildók lógnak a nyitónapon. Fotó: Georg Wendt/DPA/AFP)

Vádemelés nélkül lezárta a csíkszeredai ügyészség azokat a büntetőjogi eljárásokat, amelyeket az úzvölgyi katonatemetőben a nacionalista Calea Neamului (Nemzet útja) egyesület által tavaly engedély nélkül felállított 150 fakereszt ügyében indított - tudatta szerdán a Maszol.ro hírportál a magyargyűlölő Mihai Tirnoveanunak, az egyesület vezetőjének a Facebookon közzétett bejelentését ismertetve.