Volner János: Meg fogjuk hackelni az ellenzéki előválasztást

A volt jobbikos, manapság a Fidesszel szavazó képviselő készül valamire.

2021. május 28., 19:38

Szerző:

„Csak szólok, hogy senki ne érjen meglepetésként, meg fogjuk hackelni a baloldali előválasztást” – jelentette be videójában Volner János független ex-jobbikos képviselő, aki saját magáról elnevezett pártjával indul az országgyűlési választásokon. Volner egyébként manapság a parlamentben rendre a fideszesekkel együtt szavaz.

Azt is elmondta: „adatvédelmi szempontból aggályos bűncselekmények” elkövetésére adnak alkalmat az előválasztások, amiket ő meg tervez akadályozni. Arra, hogy pontosan milyen bűncselekményekről van szó, bővebben nem tért ki, írja a 24.hu, de a hackelési terveit sem részletezte.

(Kiemelt kép: Volner János független képviselő felszólal a 2020-as költségvetés vitáján az Országgyűlés plenáris ülésén 2019. június 21-én. MTI/Soós Lajos)

16:25

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

15:42

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.