Rezsinövelés: bezárnak a győri uszodák

Bár nem tudni, hogy miért zárnak be az uszodák, vélhetően a megnövekedett rezsiárak állnak a háttérben.

2022. szeptember 15., 13:59

Szerző:

A győri Aqua Sportközpont és a Magyar Vilmos Uszoda is bezár csütörtöktől Győrben.

Csütörtöktől a győri versenyuszoda, az Aqua Sportközpont határozatlan időre bezár – írja az Index a győri sportlétesítmény Facebook-oldala alapján.

A zárvatartás ideje alatt a bérletek automatikusan szünetelnek, az újranyitás után ismét felhasználhatóak lesznek. A további kárpótlási igények rendezésének menete jelenleg kidolgozás alatt van: ezzel kapcsolatban a későbbiekben ígértek tájékoztatást.

Ugyanezzel a szöveggel, ugyanúgy hivatalos Facebook-oldalán, egy posztban jelentette be a győri Magyar Vilmos Uszoda is, hogy mától (szeptember 15.) ők is bezárják az uszoda kapuit, ők sem tudják, hogy meddig. A bérletekre és a tájékoztatásra ugyanaz érvényes, mint az Aqua Sportközpont esetében.

Az okokról egyik intézmény sem adott tájékoztatást.

(Kiemelt kép: A győri Magyar Vilmos Uszoda. Fotó: Magyar Vilmos Uszoda - Győr Facebook-oldala)

21:31

A korábbi kerek évfordulókhoz képest szerényebb külsőségek közepette volt kénytelen ünnepelni a 70. születésnapját az orosz elnök. A Blikk úgy tudja, hogy – a korábbi évekkel ellentétben – Orbán Viktor és a hivatalban lévő köztársasági elnök sem köszöntötte fel az orosz elnököt.

19:41

Helyi népszavazást kezdeményez az LMP a Debrecenbe tervezett kínai akkumulátorgyárról, mivel attól tart, hogy annak jelentős vízfelhasználása felgyorsítja a város kiszáradását – jelentette be Murguly Mátyás, a párt helyi politikusa pénteken sajtótájékoztatón.

Október 18-án 11 órakor kísérik utolsó útjára Szakcsi Lakatos Bélát, a magyar dzsessz kiemelkedő alakját. Az október 2-án 80. életévében elhunyt Kossuth- és Liszt-díjas zongoraművésztől, a nemzet művészétől a Fiumei úti sírkert 41-es művészparcellájában vesznek végső búcsút.