Orbán Viktor: Nincs gyerek, nincs jövő

Elmondta, mi a tervük a családtámogatással a választás után.

2022. január 28., 08:07

Szerző:

A miniszterelnök péntek reggel a Kossuth Rádióban közölte, hogy amennyiben megint a Fidesz nyer áprilisban, akkor a családtámogatási rendszer újabb elemekkel fog kiegészülni. Elmondása szerint a gyermeket vállalóknak legalább azonos életszínvonalat akarnak biztosítani, mint azoknak, akik gyermektelenek.

A kormányfő szerint a sok nehézség ellenére is sikeres gazdasági évet zárt az ország, 6,8 százalék fölött volt a gazdasági növekedés.  Megemlítette, hogy Európában a magyarok költik arányosan a legtöbbet a családokra a költségvetéséből. Hozzátette: ha nincs gyerek, nincs jövő.

(Kiemelt kép: Orbán Viktor. Fotó: Beata Zawrzel / NurPhoto / NurPhoto via AFP)

Tegnap 20:28

Zivatarveszély miatt két megye több járására másodfokú riasztást adott ki kedd este az Országos Meteorológiai Szolgálat. Az érintett területeken a következő órákban olyan heves zivatarok alakulhatnak ki, amelyeket károkozó szél, jelentős mennyiségű csapadék, illetve jégeső kísérhet.

A város közösségének bevonásával döntött a pécsi önkormányzat a város új szlogenjéről, amely a következő lesz: Pécs – Mediterrán szerelem – közölte a baranyai megyeszékhely önkormányzata kedden az MTI-vel.