Nincs túl az életveszélyen a buszban felejtett óvodás kislány

A négyéves Flórát reggel felejtették az óvodásokat szállító buszban és csak délután vették észre. Azonnal kórházba kellett szállítani.

2022. június 8., 17:27

Szerző:

Nincs túl az életveszélyen az a négyéves kislány, akit hosszú órákra a buszon felejtettek Tomajmonostorán kedd reggel – tudta meg a Bors. Mint arról korábban beszámoltunk életveszélyes állapotban vittek kórházba egy négyéves kislányt, akit egy gyermekeket szállító kisbuszban felejtettek kedd reggel Tomajmonostorán és csak délután találtak rá.

A kis Flórát mentőhelikopterrel szállították a debreceni kórházba, szülei – akik éppen úton voltak gyermekükhöz az intenzív osztályra – nem kívánatak nyilatkozni a lapnak, amely azonban megtudta, hogy a CT-vizsgálat eredményei alapján a gyermek nem szenvedett szervi károsodást.

A kis Flórát mindenki vidám, cserfes kislánynak tartja. Most Tiszaderzsen rengetegen imádkoznak érte

– írja az ismerősöktől származó információi alapján a Bors. 

(Kiemelt képünk illusztráció. Mentőhelikopter elszállítja a szentendrei Szentlászlói úton történt baleset egyik sérültjét 2019. április 27-én. MTI/Cseke Csilla)

Balogh Péter, a Védelmi Innovációs Kutatóintézet Reziliencia Központjának vezetője volt a Jazzy rádió vendége, aki arról beszélt, hogyan kellene megvédenünk a személyes adatainkat az internetes bankolás vagy a telefonhasználat során. A kibertér is háborús hadszíntérré vált, és a kibertérben végrehajtott támadások a civil lakosság életére is nagy hatással vannak.