Németh Szilárd vacsorája: borsófőzelék sült virslivel és debrecenivel, púpostojással

Újabb gasztronómiai remekkel örvendeztette meg követőit a kormánypárti politikus. Németh Szilárd posztjából az is kiderül, hogy mi az a púpos tojás. 

2022. augusztus 16., 19:11

Szerző:

Eljött az estebéd ideje: borsófőzelék sült virslivel és debrecenivel, púpostojással, olvasható a rezsibiztos Németh Szilárd közösségi oldalán. A kormánypárti politikus nem először örvendezteti meg rajongóit és követőit gasztronómiai bejegyzésekkel. 

 

A posztból az is kiderül, hogy mit is jelent a púpos tojás szakkifejezés. „Ez utóbbi Bandi barátom gyermekkori leleménye, így nevezete el ő találóan a tükörtojást”, írja Németh. 

 

(Fotó: Facebook)

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.