Mészáros vezetéknevű jelöltet indítanak Felcsúton a kétfarkúak, az Echo TV kiakadt

2018. július 9., 20:13

Szerző:

Megtévesztéssel próbál a felcsúti időközi polgármester-választáson való induláshoz kopogtatócédulát gyűjteni a Kétfarkú Kutyapárt által támogatott jelölt. A viccpárt aktivistái főleg idős emberek hiszékenységét próbálják kihasználni – írja az Echo TV.

Mészáros Lőrinc televíziója szerint szerint Mészáros László, a Kétfarkú Kutya Párt által támogatott független jelölt a névazonosságot kihasználva indul Felcsúton az augusztus 12-i időközi polgármesteri választáson.

Mészáros László a Fidesz jelöltje ellen méretné meg magát, akit szintén Mészáros Lászlónak hívnak, és eddig Felcsút alpolgármestere volt. (Mészáros Lőrincnek egyikük sem rokona.) 

Orbán Viktor volt iskolatársának a televíziója szerint több felcsúti is azon háborog, amit a kétfarkúak átverési kísérletének vél. Eszerint a viccpárt aktivistái úgy gyűjtenek kopogtatócédulát jelöltjüknek, hogy először főként idős embereket keresnek fel, akiknek csak annyit mondanak, hogy Mészáros László kampányát segítik, de azt elhallgatják, hogy támogatottjuk nem azonos a faluban „mindenki által ismert és elismert” fideszes polgármester-jelölttel.

– Ha más nem, ki kell pofozni az ilyen hülyét. Hát mit lehet vele csinálni? Hát, ha ennyire gátlástalan szemét ember, hogy megtévesztésből akar hatalomra jutni, vagy egyáltalán előnyt szerezni, az egy gazember, az egy bűnöző

– nyilatkozta a tévének a falu egyik legrégebbi lakója, Czagler Zoltán.

Az időközi választást azért tartják Felcsúton, mert Mészáros Lőrinc tavasszal lemondott posztjáról. Az Echo TV arról már nem számolt be, hogy Miskolcon a Fidesz két kamugyanús jelöltet is indít a Rokker Zsoltti néven elhíresült független jelölttel, Erdei Sándorral szemben az időközi önkormányzati választáson. Egy szintén Erdei Sándort, illetve egy Molnár Zsoltot.

 

A Závecz közvélemény-kutatása szerint Magyar Péter pártjának EP-listája a kutatás első felében jelentősen megelőzött minden ellenzéki pártot a DK–MSZP–Párbeszéd kivételével, így a harmadik helyen szerepel a rangsorban. A teljes lakosság 11%-a, a biztos szavazók 14%-a voksolna rá.