Mészáros Lőrinc megint nyert egy milliárdos közbeszerzést, három hevesi és egy borsodi faluban tisztíthatja a szennyvizet

2019. május 14., 10:21

Szerző:

A Mészáros és Mészáros Kft. és az EuroAszfalt Építő és Szolgáltató Kft. konzorciuma 3,25 milliárd forintos EU-s közbeszerzést nyert el, hogy Mezőtárkányban, Egerfarmoson, Egerlövőben és Mezőszemerén elvezesse, kezelje és tisztítsa a szennyvizet.

A tájékoztatás szerint az agglomeráció települései most csatornázatlanok, és nincs szennyvíztisztító telepük sem. A beruházás célja Mezőtárkány, Mezőszemere, Egerfarmos és Egerlövő települések csatornahálózatának kiépítése, valamint az összegyűjtött szennyvíz tisztítása a tervezett közös szennyvíztisztító telepen – írja a 444.

Mészáros Lőrinc Magyarország második leggazdagabb embere, vagyonát 296 milliárd forintra becsülik.  

2024. április 28., 16:11

Május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás. A hét második felében változékonyabbá válik az időjárás, többfelé kell élénk, erős szélre és esőre készülni, emellett kissé visszaesik a hőmérséklet is – derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.