Mesterséges öbölben lehet VV Fanni holtteste

A névtelen férfi szerint egy mesterséges öbölben lehet VV Fanni holtteste, a búvárok tehát még négy évvel a gyilkosság után is megtalálhatják az iszapban a maradványokat.

2021. április 19., 10:44

Szerző:

Fordulat állhat be a 2017-ben eltűnt VV Fanni ügyében, miután egy névtelen tanú azt állította, hogy a hatóságok nem jó helyen keresik a fiatal nő holttestét - írja az nlc.hu a Blikk nyomán. „A névtelen feladó szerint a rendőrség eddig rossz helyeken keresgélt, Novozánszki Fanni maradványai ugyanis Visegrádon vannak. (…) egy Duna-parti betonlépcsőt is emleget az illető, hogy egész pontosan ott találhatóak a sértett maradványai” – árulta el a levél tartalmát korábban a Borsnak Bálint Roland, az emberöléssel vádolt B. László védője.

Az NLC szerint az új fejlemények a védelem álláspontját erősíti meg, ugyanis minden eddigi telefonos és autós GPS-adat alapján B. László Budapest és Siófok közötti mozgása volt kimutatható, Visegrád pedig az ellenkező irányban van. A névtelen férfi szerint egy mesterséges öbölben lehet VV Fanni holtteste, a búvárok tehát még négy évvel a gyilkosság után is megtalálhatják az iszapban a maradványokat. Az öböl, amelyet a közeli sóderbányában dolgozó munkagépek kotortak ki, száz méterre van attól a szalkszentmártoni stégtől, ahol az FBI és a magyar rendőrség szerint a gyilkosa megszabadulhatott a lány testétől. A nyomozók eddig nem találták meg Fanni maradványait.

VV Fanni megölésével B. Lászlót vádolják, a férfi azonban tagadja a bűncselekmény elkövetését, annak ellenére, hogy a lány lakásához tartozó teremgarázs kamerája rögzítette, ahogy a kocsija felé cipelte az eszméletlen vagy talán már halott áldozatát. Ezt nem is tagadja, állítása szerint azonban csak pár percig volt a nő a kocsijában, utána átadta számára ismeretlen embereknek.

(Kiemelt kép: police.hu)