Megfenyegette az Anonymus Gémesi Györgyöt

Többek között azzal, hogy lerántják a leplet „egy feminista terroristával való kapcsolatáról”.

2022. január 25., 20:36

Szerző:

Gémesi György szerdán maga hozta nyilvánosságra közösségi oldalán azt az üzenetet, amit az Anonymus aláírással kapott. Az ismeretlen azt írta Gémesinek, hogy tud néhány kínos titkáról, amiket nem hoz nyilvánosságra, amennyiben 2022. január 31-ig benyújtja lemondását.

Az Anonymus azt is követeli a polgármestertől, hogy tegye lehetővé az országgyűlési választásokkal párhuzamosan időközi önkormányzati választások rendezését. A fenyegető azt követeli, hogy a városvezető álljon a kormánypártok közös jelöltje mellett, és akkor „emelt fővel távozhat”.

A fenyegetés azzal folytatódik, hogy lerántják a leplet „egy feminista terroristával való kapcsolatáról”.

Oldalán Gödöllő vezetője így reagál az Anonymus üzenetére:

„Nem elég, hogy lehallgattak, feltörték a lakásomat, mocskolódó, hazug filmeket készítettek rólam és terjesztik a Fidesz médiában, most megfenyegettek.”

Később a politikus azt is tudatta, hogy szerinte beazonosítható a levél írója, és jelenlegi információi szerint nincs politikai indíttatása a zsarolásnak, ennek ellenére megteszi a kellő jogi lépéseket.

(Kiemelt kép: Gémesi György, Gödöllő polgármestere, a Magyar Önkormányzatok Országos Szövetségének elnöke. Fotó: Dimény Andrá / 168.hu)