Magyarországon is robban az HBO Max

Már hazánkban is lecserélik az HBO Go-t. 

2022. február 1., 11:02

Szerző:

Az HBO Max, a WarnerMedia prémium streamingszolgáltatása 2022. március 8-án érkezik meg Magyarországra, és leváltja az eddig létező HBO GO-t. Az HBO Max népszerű márkák, köztük a Warner Bros., az HBO, a DC, a Cartoon Network és a Max Originals tartalmait kínálja majd – számolt be kedden a HVG.

Ugyan az HBO Max színesebb palettával rendelkezik a műsorkínálat tekintetében, de ez a különbség az árában is megmutatkozik majd. Az HBO Max új ára havi 2390 forint lesz, ezzel szemben az HBO Go ugyan ilyen keretek között 1890 forint volt.

Azonban a cég az előfizetéssel rendelkező és egyben az új ügyfeleknek is kedvezményt kínál az újonnan megjelenő szolgáltatásuk alkalmából.

Azoknak, akik már rendelkeznek aktív HBO Go előfizetéssel, automatikusan cserélődni fog a szolgáltatás és átkerülnek a 33 százalékos kedvezménnyel bíró Max-ra, ami így 1590 forintba fog kerülni.

Mivel az HBO Max szerződésben áll a Warner Bros stúdióval, így az általuk megjelent filmeket már 45 nappal a mozipremier után meg lehet tekinteni a HBO Max kínálatában. Az HBO Max többek között okostévéken, streaming eszközökön, játékkonzolokon, mobiltelefonokon és táblagépeken, valamint a weboldalon lesz elérhető – írja a cikk.

(Kiemelt kép: HBO Max logó Tehattában, Indiában 2021. augusztus 9-én. Fotó: Soumyabrata Roy / NurPhoto via AFP)