Női táskákból lopott két fiatal Győrben, szóljon, ha felismeri őket

2020. szeptember 6., 09:11

Szerző:

A Győri Rendőrkapitányság lopás megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A képeken látható ismeretlen férfiak megalapozottan gyanúsíthatók azzal, hogy 2020. augusztus 13-ánhajnalbn egy győri szórakozóhelyen - két női táskából - elloptak egy személyes iratokat, bankkártyát és készpénzt tartalmazó tárcát, valamint egy mobiltelefon külső akkumulátort.

Az elkövetőkről a szórakozóhely biztonsági kamerái felvételt készítettek.

Ők azok:

Fotó: police.hu

Rendőrség kéri, hogy aki a képen látható két férfit felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányságon, illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét – írj a Police.hu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás. A hét második felében változékonyabbá válik az időjárás, többfelé kell élénk, erős szélre és esőre készülni, emellett kissé visszaesik a hőmérséklet is – derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.