Orbán Viktor helyett Korda György váltott ki tömeghisztériát a Volt fesztiválon

2019. június 27., 13:42

Szerző:

Korda György és neje Balázs Klári is fellépett a VOLT fesztiválon, ahol két koncert között, tízpercenként a fiatal Orbán Viktort láthatja-hallhatja a lelkes közönség. A Bors beszámolója szerint a koncert finoman szólva is fergeteges volt, a színpadra lépő Korda már a puszta jelenlétével megbolondította a közönséget.

„Ahogy kibújt a takarásból, a sokezres tömeg ritmusra skandálta: „Gyuri bácsi!, Gyuri bácsi!” Olyan erős hang volt ez, hogy a színpadtól száz méterre álló egyik olvasó – az elmondása szerint – innen tudta meg, hogy a Korda– Balázs Klári duó van már színpadon, mert a zenét nem is hallotta az elképesztő erejű emberi hangorkántól.

Az énekes házaspáron látszott, hogy valósággal sokkolta az elképesztő fogadtatás, minden energiájukat beleadták a buliba, és nem tudtak hibázni. Mindegy volt, hogy a Reptér vagy a Mamma-Maria című slágerük csendült fel,

a hullámzó tömeg torka szakadtából énekelte velük a dalt.

Korda & Balázs egy korábbi fesztiválon
Fotó: Youtube

A koncert tetőpontja az volt, amikor egy szerelmes összenézést követően Kordáék egy lágy, erotikus táncot lejtettek egymás karjaiban. Ezen a ponton felrobbant a buli.

„Nagyon megbecsüljük és értékeljük, hogy megtörténik velünk a csoda. Igazi életelixír ez" – összegzett a koncert után Balázs Klári.

A legmagasabb jövedelmű járásokban is hozzá lehet jutni a legmagasabb támogatáshoz, ha az igénylő keresete alacsony. Akár a 3,8 millió forintot is elérheti a támogatás összege, ha a felújítással sikerül 40 százalék fölé tornászni az energiamegtakarítást.