Ezzel a kampánydallal döntene falakat az ellenzéki összefogás

Előkerült egy felvétel az MSZP környékéről, amelyben faültetésről, fűre lépésről, és ébredő Magyarországról danolásznak. 

2021. július 29., 20:07

Szerző:

A Magyar Hanghoz eljutott információ szerint készülőfélben van a jövő évi választásokon közösen, egy listán induló ellenzéki pártok kampánydala. A lap úgy tudja, a dalhoz augusztusban forgatnak videó klipet. A 168-nak egy MPSZ-s forrás megerősítette, hogy tényleg ez lesz a kampánydal.

A Magyar Hang értesülései szerint a „Döntsük le a falakat!” című számot Bozsik Patrik (ő korábban a magyar Iron Maiden tribute zenekar, az Iron Maidnem énekese volt) és Orbán Adrienn énekli, bőgőzik a zenei életben Kanócként ismert Takács Roland Adrián. Az újság arról is ír, hogy az alkotók között feltűnik két, legtöbbször az MSZP holdudvarához sorolt személy is, Wirth Zoltán, a baloldali irányultságú Hírklikk portál főszerkesztője és tulajdonosa, valamint Veres Gábor, az MSZP egykori szóvivője, jelenlegi józsefvárosi önkormányzati képviselője, aki egy másik baloldali hírportál, a Pesti Bulvár kiadójának az egyik tulajdonosa.

A Magyar Hang informátorai szerint az MSZP és Karácsony Gergely miniszterelnök-jelölt környezetéből ajánlják a többi ellenzéki párt és jelölt figyelmébe a dalt, mint közös kampányhimnuszt, ám végleges, minden érintett egyetértését bíró döntés még nem született a kérdésben. A lap szerint erre utal, hogy előadóként „99” van feltüntetve, Karácsony Gergely politikai hátországaként funkcionáló politikai szerveződés elnevezése is hasonló: 99 Mozgalom néven fut – írja a lap. 

A 168-nak egy MSZP-s forrás azt mondta, tényleg ez a dal lesz az ellenzéki összefogás kampánydala. Alább tudja meghallgatni.

(Kiemelt kép: YouTube)