Kálmán Olgát nem érdekli a fideszes hatalomátvétel a Hír TV-nél, készül az esti adásra, ahogyan eddig

2018. július 30., 20:30

Szerző:

Kálmán Olga, a Hír Tv munkatársa továbbra is készül az esti műsorra. Az Egyenesen című műsor vezetője nem hallott konkrétumokat, de a hvg.hu értesülései szerint a csatornánál elképzelhetetlennek tartják, hogy Kálmán Olga a Hír TV-nél folytassa munkáját.

Amint ma megírtuk, sajtóértesülések szerint a legnagyobb fideszes médiakonglomerátumot, a Mediaworksöt vezető Liszkay Gábor és stábja nemsokára visszaveszi a Hír TV vezetését, és várhatóan kormánypárti fordulatot hajt végre.

– Konkrét bejelentésekkel tudok mit kezdeni, sajtóhírekkel nem

– kommentálta a hírt Kálmán Olga a portál érdeklődésére.

Fotó: Facebook

Liszkay visszatérésével a kormánykritikus műsorok várhatóan megszűnnek, vagy teljesen átalakulnak.

– A mi életünkben nem történt semmi, hivatalos bejelentés nincs. Arra, hogy megrettenek-e egy ilyen hírtől, azt tudom mondani, hogy ez még mind találgatás. Teszem a dolgomat, készülök az adásokra

– mondta a műsorvezető.

A portál arról is kérdezte a műsorvezetőt, hogy maradna-e a fideszes Hír Tv-ben. Kálmán Olga azt válaszolta, hogy nem tudja, mit jelentene a fideszes Hír TV, de mindenkit a munkája alapján ítél meg.

– Soha nem is érdekelt, hogy hogy hívják a főnököt vagy a tulajdonost, a lényeg mindig a szakmai munka minősége

– tette hozzá. 

Egyelőre kérdéses a csatorna jövője. A Gazdasági Versenyhivatal már jóváhagyta, hogy a korábban Simicska Lajos tulajdonában álló üzleti érdekeltségeket, így a Hír TV-t is Nyerges Zsolt vegye át. A hvg.hu információi szerint Nyerges nem akar kiemelten foglalkozni a médiával, a tévénél a vezérigazgatói posztot sem vette át. A leköszönt Fonyó Károly után Pauwlik László lesz a vezérigazgató. A portál úgy tudja, hogy Liszkay Gábor viszont akar vele foglalkozni, de egyelőre nem tudni, hogy milyen szerepet kap a tévénél.