Horthynak állítanak szobrot a Parlamentben

„Horthy-szobor avatása a Parlamentben a Hazatérés Napján” címmel tart sajtóeseményt a Mi Hazánk teljes országgyűlési képviselőcsoportja az Országgyűlés alelnöki irodájában.

2022. augusztus 29., 10:18

Szerző:

Horthy Miklósnak állítanak szobrot a Parlamentben – derül ki a Mi Hazánk Mozgalom szerdai eseményére szóló sajtómeghívóból. 

(Kiemelt kép: Novák Előd, a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke beszédet mond a Horthy Miklós kormányzóvá választásának 100. évfordulója alkalmából tartott megemlékezésen a XI. kerületi Szent Gellért téren 2020. március 1-jén. Fotó: MTI | Mohai Balázs)

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.