Hosszú, ráérős nyújtózással kezdett ma a forint

Alig változott szerda reggelre a forint árfolyama az előző esti jegyzéshez képest az euróval és a svájci frankkal szemben, a dollár ellenében viszont gyengült kissé. A hónap eleje óta a forint mindhárom devizával, különösen a dollárral szemben erősödött.

2022. november 9., 07:55

Szerző:

 Az eurót 402,16 forinton jegyezték reggel hét órakor, szinte megegyező árfolyamon az előző esti hét órai 402,06 forinttal. A svájci frank jegyzése szintén alig változott, 404,73 forinton állt reggel hét órakor a 12 órával korábbi 404,79 forint után. A dollár jegyzése viszont 399,39 forintra emelkedett 398,51 forintról, ami 0,2 százalékos forintgyengülés.
 A hó eleji kezdéshez képest a forint szerda reggeli jegyzésén 1,8 százalékkal áll erősebben az euróval, 3,6 százalékkal erősebben a dollárral és 2,2 százalékkal erősebben a svájci frankkal szemben.

(Kiemelt képünk: forint valuta illusztráció. Fotó: Pásztor Csaba/168.hu)

Az online szerencsejátékok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek világszerte, így nem csoda, hogy hazánkban is egyre több ember figyelmét felkeltik az online kaszinó játékok, illetve a sportfogadási lehetőségek. Van azonban egy olyan dolog, amely jelenleg nem teljesen egyértelmű. Ez pedig nem más, mint hogy mennyire legálisan működnek hazánkban a sportfogadási, és az online kaszinó oldalak.

Sanna Marin egy korábbi nyilatkozatára reagált. Marin azt akarta tudni, hogy a finn NATO-csatlakozás jóváhagyásának a késleltetése összefüggésben van-e azzal, hogy az Európai Bizottság befagyasztaná a Magyarországnak járó 7,5 milliárd eurós uniós támogatást. 

Elkezdődött a megújuló Blaha Lujza tér műszaki átvételi eljárása kedden, az ellenőrzési folyamat során kisebb helyszíni munkák még történhetnek, ezt követően a ligetes-fás találkozóhelyként újjászülető teret még az idén birtokba vehetik az arra közlekedők, közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).