Fiatalítanának a fiatal demokraták, feloszlik a siófoki Fidesz

2019. november 20., 11:20

Szerző:

„A Siófoki Fidesz Csoport elnöksége 2019. november 8-án hozott döntése értelmében – az elnökség döntését és indoklását elfogadva -, kezdeményeztem az Országos Választmány elnökénél a Siófoki Alapszervezet feloszlatását" - erősítette meg az Index.hu információját Witzmann Mihály fideszes országgyűlési képviselő, választókerületi elnök.

Orbán Viktor és Witzmann Mihály
Fotó: Facebook

Witzmann a döntést úgy indokolta, hogy a „rendszerváltás után megalakult siófoki Fidesz csoport, létszámát tekintve jelentősen megnövekedett az elmúlt évtizedekben, ám a tagság jelentős része jelenleg is inaktív, emiatt

a politikai munka hatékonysága elmarad az elvárható színvonaltól.

A képviselő szerint az a gyakorlat is bevett szokássá vált az elmúlt években, hogy a csoportüléseken született döntések, tervek, stratégiák, kitűzött célok és feladatok az alapszervezeten kívülre is rendszeresen eljutottak.

Megújulásra, építkezésre van szükség, hogy tiszta lappal kezdjünk egy új korszakot Siófokon" - írta Witzmann, hozzátéve, hogy egy megfiatalított új csoportot szeretnének alakítani. 

Hétfőn még napos idő várható, majd kedden hidegfront érkezik megélénkülő széllel, és egyre többfelé várható eső, zápor, zivatar. Csütörtök reggelre csökken a felhőzet, és visszatér a napsütés, de a hőmérséklet csúcsértéke kissé visszaesik, 20-24 Celsius-fok körül alakul - derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.