Kórházba került, műteni kellett a Bujákon brutálisan összevert nőt

2019. november 18., 08:25

Szerző:

Kórházba került az a miskolci nő, akit volt párja vert össze múlt hétvégén Bujákon. Orosz Bernadettet megoperálták, jelenleg komoly fájdalmakkal küzd - írja a Blikk.

– Már akkor éreztem, hogy pokolian fáj a fülem, de ahogy csak tudtam, tartottam magam. Utána azonban már biztos volt, hogy nem bírom ki ilyen erős fájdalmakkal, ezért bejöttem a kórházba. Már haza sem engedtek, azonnal megoperálta az orvos. Nem baj, szívós vagyok, ebből is összeszedem magam, és tovább harcolok az igazamért - mondta a lapnak a hatgyerekes asszony.

Fotó: TV2/Mokka

A bántalmazás részleteiről itt írtunk bővebben:

Megtörni látszik a kutasok ellenállása? Hétfő kora délutáni hatállyal a Mol az összes töltőállomásán 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát, vagyis – nagykereskedelmi árváltozás híján – az árrését. 

A Szabad Európa kiperelte az autópálya-koncessziós szerződés mellékleteit, és kiderült, hogy 15-17 ezer milliárd forintba kerülhet az adófizetőknek az, hogy a kormány kiszervezte a hazai gyorsforgalmiút-hálózat nagy részét. Az üzletet elnyerő hét magántőkealapról kiderült, hogy négy Szíjj László, három pedig Mészáros Lőrinc kormányközeli üzletember százszázalékos tulajdonában van – írja a lap.