Budai Gyula lefagyott a hatvanpusztai birtok láttán, a műsorvezető a műsoridőre hivatkozva próbált terelni

Hadházy Ákos olyat húzott, hogy a fideszes parlamenti képviselő alig tért magához a műsorban.

2021. szeptember 21., 08:51

Szerző:

Hadházy Ákos, független parlamenti képviselő hétfőn a HírtV Csörte című műsorában mutatta meg a nézőknek és a műsor további résztvevőinek Orbán Győző, Orbán Viktor édesapjának hatvanpusztai birtokáról készült légi felvételt egy kinyomtatott lapon, vette észre a 444.

„Ha már ilyen lehetőségem van, hogy eljöhettem a HírTV-be, (..) hadd mutassak egy olyan képet, ami a kormánytól független sajtóban elég sokat jelen volt, de a Hír Televízióban sajnos valahogy nem ütötte át az ingerküszöböt” – közölte az ellenzéki politikus, majd elővette a birtokról készült fotót. Az akció láttán vitapartnere, Budai Gyula lefagyott, a műsorvezető, M. Dobos Marianne pedig műsoridőre hivatkozva próbálta elterelni a szót a miniszterelnök apjának birtokán zajló beruházásról.

Budai Gyula magához térésekor annyit reagált, hogy ha Hadházy bejárna a parlamenti ülésekre, akkor ott elmondhatná a véleményét.

(Kiemelt kép: HírTV)

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.