Bőrszíne miatt nem engedhették be a Momentum politikusát egy gyöngyösi szórakozóhelyre

Lőcsei Lajos, a Momentum politikusa azért ment a gyöngyösi szórakozóhelyre, mert úgy hallotta, hogy a biztonsági személyzet nem engedi be oda a romákat. Őt sem engedték be, mondván múlt héten is balhé volt vele.

2022. november 27., 15:18

Szerző:

Lőcsei Lajos, a Momentum roma származású országgyűlési képviselője elment barátjával és feleségével egy gyöngyösi szórakozóhelyre, mert úgy hallotta, hogy oda a biztonsági személyzet nem engedi be a roma származásúakat. Míg feleségét és barátját probléma nélkül beengedét, addig Lőcsei fennakadt az ellenőrzésen, mondván a múlt héten is balhé volt vele – közölte a politikus Facebookon.

Lőcsei részletezte, hogy még soha nem járt ezen a helyen, de a biztonságiak nem hittek neki. „Feleségemet és barátomat gond nélkül beengedték, azonban engem, egy barna bőrű országgyűlési képviselőt nem engedtek be” – emelte ki a videójában. Továbbá közölte, hogy az ügyben az ombudsmanhoz fordul.

(Kiemelt kép pillanatkép. Forrás: Facebook)

 

Szijjártó Péter önkéntes munkásőrszervezetnek nevezte a FARE-t, amiért a tiltott politikai szimbólumok közé sorolta Nagy-Magyarországot, és ennek eredményeképpen a Magyar Labdarúgó-szövetség nem engedélyezheti a nagy-magyarországos molinók, zászlók bevitelét a magyar válogatott mérkőzésein. A külügyminiszter szerint a szervezet döntése a történelmi ismeretek teljes hiányára vall.