Poloskákat találtak Boldog István egykori polgármesteri hivatalában

Virágné Lukács Gabriella, Kétpó független polgármestere az RTL Klub Házon kívül című műsorában elmondta, a polgármesteri irodában és a tárgyalóteremben is poloskákat találtak.

2021. január 20., 12:37

Szerző:

A térség korábbi országgyűlési képviselője az a Boldog István, akinek  mentelmi jogát áprilisban függesztették fel, majd az ügyészség decemberben vádat emelt ellene és nyolc társa ellen hivatali vesztegetés elfogadásával és más bűncselekmények miatt - számolt be a hírről a 444.hu. A fideszes politikusra hat év börtönt, vagyonelkobzást és ötmillió forint pénzbüntetést kértek.

Virágné Lukács Gabriella független polgármester szerint „2019 decemberében vásárolták és szerelték fel valakik a lehallgatókészülékeket, mikor az önkormányzat régi vezetése még bejárt a hivatalba. A szomszédos település, Kengyel volt polgármestere is megszólalt az ügyben, és elmondta Boldogot sokan csak “bolond bakternek” szólították a faluban. Nagy Szilárd, miután vádalkut kötött az ügyészséggel, koronatanúja lett a Boldog István és társai ellen folyó büntetőügynek.