Bedugult a város az Eb miatt

Az amúgy is egyre durvább esti csúcsforgalom ma különösen erős, a szokásos araszolásnál is lassabban lehet haladni a főbb utakon és hidakon.

2021. június 15., 17:39

Szerző:

A szokásosonál is erősebb a forgalom a kritikus helyeken a városban, araszolnak az autók. A Google térképe szerint masszívan piros a kiskörút, nagykörút, Rákóczi út, Hungária körút, Váci út, Lehel út, a hidak és szinte minden főbb útvonal. Jól látszanak az Eb miatti lezárások is a Városliget és Istvánmező környékén.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) járatsűrítésekkel készült a mai magyar-portugál meccsre. A BKK arra is figyelmeztet: jó néhány járat megváltozott útvonalon közlekedhet vagy ideiglenes megállóhelyen állhat meg.

A Puskás Aréna környékén lezárták a teljes Verseny utcát, a Dózsa György utat a Kerepesi út és a Thököly út között, a Stefánia utat a Hungária körút és a Thököly út között, az Egressy utat a Hungária körút és a Stefánia út között, a teljes Istvánmezei utat, valamint az Ifjúság útját a Kerepesi út és a Stefánia út között.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) járatsűrítésekkel készül a mai mérkőzésre. A szurkolókat arra kérik, hogy lehetőleg közösségi közlekedéssel közelítsék meg a Puskás Arénát és a városligeti szurkolói zónát, aki viszont nem a meccsre vagy a szurkolói zóna helyszínére megy, kerülje el ezt a két helyszínt.

Az autósok a labdarúgó Európa-bajnokság idején, a következő két hétben a rendőrség folyamatosan frissülő honlapján követhetik figyelemmel az aktuális forgalmi változásokat.

(Kiemelt képünk illusztráció: Fotó: MTI | Mónus Márton)