Több kilométeres torlódás az utakon

Balesetek miatt torlódásokra kell számítani az M7-esen, a 381-es, a 2-es, 51-es és 54-es főutakon. 

2023. július 13., 08:17

Szerző:

A balesetben egy főváros irányába haladó személygépkocsi a sávokat elválasztó szalagkorlátnak hajtott, majd felborult. A balesetben személyi sérülés nem történt. A mentési munkálatokban résztvevő járművek a Balaton felé tartó oldalon a belső forgalmi sávot elfoglalják, jelenleg csak a külső- és a leállósáv járható. Emiatt több kilométeres torlódás alakult ki az érintett pályaszakaszon. Az útinform azt írja, hogy az érintett szakaszon már 5-6 km hosszú torlódás van. 

Két személyautó ütközött össze a 381-es főúton, Karcsa térségében. A 16-os km-nél a főutat lezárták, mert a sérültekhez mentőhelikopter érkezett. Kerülni önkormányzati utakon lehet.

Az M0-s autóúton az erős forgalom miatt a 48-as Maglód csomóponttól a gyáli szakaszig lassú az előrejutás az M5-ös autópálya felé vezető oldalon. Továbbá az M4-es csomópontban is torlódásra lassabb haladásra kell készülni.

A 2-es főúton, Szendehely térségében baleset történt. A 44-es km-nél forgalomkorlátozásra és rendőri irányításra kell számítani!

A 3-as főúton, Mezőkövesd közelében 135-ös km-nél egy műszaki hibás jármű foglalja el a fél útpályát.

Az 51-es főúton, Dunaharaszti elkerülő szakaszán két személyautó ütközött össze. A 21-es félpályás korlátozás van érvényben,

Három személyautó karambolozott a 54-es főúton, Bócsa közelében. A 34-es km-nél váltakozó irányba engedik a járműveket.  

Az M4-es autóúton, Budapest határában a Liszt Ferenc repülőtér közelében felújítják a burkolatot. A 21-es és a 23-as km között mindkét irányban csak egy sáv járható. Lassulnak a járművek! A repülőtér felé tartók hosszabb menetidővel számoljanak!  

Az M60-as autópályán felújítás munkák miatt lezárták a 30-as jelű Pécs-dél csomópontban az M6-os autópálya felé vezető felhajtóágat. Kerülni a pécsi végcsomópont felé felhajtva, majd a körforgalomban megfordulva magán a pályán lehet. 

A rendőrség arra kéri a járművezetőket, hogy a közlekedési szabályokat maradéktalanul tartsák be, a megváltozott időjárási viszonyokra tekintettel még nagyobb óvatossággal és körültekintéssel közlekedjenek!

(Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba)

Magnézium tablettát szinte mindenki szed, vagy önmagában, vagy valamilyen multivitamin részeként. Azonban egyáltalán nem mindegy, hogyan visszük be a szervezetbe a magnéziumot, mert hiába szedi a legdrágább tablettát, nem fog felszívódni, ha ezt a néhány szabályt nem tartja be.

Újabb rekordot döntött meg Orbán Viktor. A miniszterelnök immáron (2024. október 21-én) 5259 napot töltött el összesen a miniszterelnöki székben.