Napi horoszkóp, 2023. január 19.: az Oroszlánnak működik a kémia, a Mérleg tanul valamit

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre csütörtökön a napi horoszkóp szerint.

2023. január 18., 20:04

Szerző:

A mai nappal ér véget a Bak hava, alább találja a mára szóló napi horoszkópot! A péntekkel átlépünk majd a Vízöntő havába, de addig is keresse ki a születési dátumának megfelelő csillagjegyet, és olvassa el, önnek mit ír!

Kos (03.21.–04.19.)

Egy mosolya meg fogja változtatni valakinek az egész napját. Talán ön észre sem fogja venni, de a kedvességének, önzetlenségének hatalmas ereje lesz a mai napon!

Bika (04.20.–05.20.)

Ez a nap legyen egy kicsit az a nap, amikor jobban figyel befelé, jobban figyel önmagára. Tegye ezt időnként a napi teendők végzése során is, bár korántsem ígérkezik eseménytelennek ez a csütörtök! És jól teszi, ha félretesz egy fél vagy egész órát arra, hogy önmagával legyen, internet és telefon és szórakoztatás nélkül. Mozogjon, táncoljon, relaxáljon, meditáljon!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Hullámokban érkeznek majd az események és az ezek által kiváltott érzelmek a mai napon. Lesznek felfokozott hullámhegyek és nyugisabb -völgyek egyaránt. Igénybe veszi az embert, ha ilyen nagy amplitúdójú rezgései vannak, de majd a hétvégén kipiheni magát, most élje át valamennyi érzelmet, amivel az élet önt megkínálja, legyen ott a pillanatban, bármit hozzon is!

Rák (06.22.–07.22.)

A Rákok számára egy fontos, hatalommal rendelkező idegen képét mutatja mára a horoszkóp. Csak egy futó találkozás lesz, ami azonban mégis fontos tanulsággal szolgál majd az ön számára annak ellenére, hogy lehet, hogy csak később fogja megtudni, miért annyira VIP ez a bizonyos személy.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Meglepődve állapítja meg, hogy egy olyan személlyel kerülnek fizikai közelségbe egymással, akivel pillanatokon belül nyilvánvalóvá válik, hogy úgymond nagyon működik a kémia. Vagyis nagyon működne. Egyértelmű ugyanis, hogy ez nem az a hely és szituáció, amikor azt a bizonyos kémiát ki lehetne próbálni, de éppen a következménynélkülisége miatt lesz ez olyan kellemes találkozás.

Szűz (08.23.–09.22.)

Kicsit szomorkásan indul a nap, hiába, ezek a sötétszürke januári hétköznapok ritkán lelkesítőek. De aztán a szürkeségbe egy váratlan esemény egy kis színt hoz majd, és ez inspiráció önnek arra, hogy ön is színt vigyen valaki más napjába.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Alapos leckében részesül ma, és két oldalát nézheti a dolognak, ön dönti el melyiket. Egyrészt jól kioktatta önt ma valaki, vagy az élet, ami nem feltétlenül egy kellemes pozíció. Viszont tanult valami hasznosat, ami minden bizonnyal hamarosan jól fog jönni.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Egy olyan személy nyílik ma meg önnek, akivel általában nem nagyon borultak egymás nyakába, az illető meglehetősen zárkózottnak tűnt eddig. Egyelőre nem biztos, hogy ez permanens változást jelent majd a kapcsolatukban, szóval ha nem érzi odaillőnek, önt semmi nem kötelezi arra, hogy hasonlóan megnyíljon az illető számára. Lehet, hogy ezt ő sem várja el.

Nyilas (11.22.–12.21.)

Kész úttörőnek érezheti majd magát: olyasvalamit csinál ma, amit még korábban nem, sőt, amire az ön környezetéből más sem vállalkozott még. Legyen nyitott az újdonság iránt, de azért ne felejtsen el a kellő körültekintéssel eljárni!

Bak (12.22.–01.19.)

Annyi minden zajlik most az életében, érdemes lenne valamit egy kicsit jegelni vagy félretenni. Ha ezt most megteszi, azt a dolgot ugyaninnen tudja majd folytatni később, és addig jobban tud fókuszálni a többire.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Felbosszantja majd valami a mai napon, ami nem felel majd meg teljesen az ön elvárásainak. De gondoljon majd vissza ugyanerre a dologra egy nap, vagy egy hét múlva! Nem pont az érkezett, amit akart, de nem lehet, hogy pont az érkezett, amire szüksége volt?

Halak (02.19.–03.20.)

Közeleg egy határidő, lassan becsukódik egy ablak. Két dolgot tehet: vagy egy kicsit belehúz, vagy elengedi teljességében ezt az egészet. Most még van lehetősége választani a kettő közül, döntsön!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Ivanko80)

Horoszkóp