Napi horoszkóp, 2023. február 23.: A Bikának keresztbe tesz valaki, a Halak a munkahelyi kollégáival veszekszik

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre csütörtökön a napi horoszkóp szerint.

2023. február 22., 20:00

Szerző:

A napi horoszkóp izgalmas dolgokat ígér csütörtökre a csillagjegyeknek. 

Kos (03.21.–04.19.)

Változtatni szeretne a jelenlegi életén, de nem tudja, hogyan vágjon bele az új kalandokba. Nos, az első és legfontosabb dolog, amit tennie kell, hogy egy kicsit bátrabban tekint a jövőbe, és többször mond igent az ön elé kínálkozó lehetőségekre.

Bika (04.20.–05.20.)

Egyszerre több feladatot szeretne besűríteni a napjába, de nem biztos, hogy menni fog, mert nagyon úgy tűnik, hogy valaki keresztbe szeretne tenni önnek. Próbálja meg az életéből kizárni a rosszindulatot, és inkább a jóra fókuszálni. 

Ikrek (05.21.–06.21.)

A szerelmi életében nagy változás jön: a párja készen áll arra, hogy komolyabban elköteleződjenek egymás felé, de ön úgy érzi, hogy túl gyorsan halad a kapcsolatuk. Kommunikáljon őszintén, mielőtt egy hatalmas félreértés teljesen elsodorja önöket egymástól. 

Rák (06.22.–07.22.)

Hiába tervezi meg előre a napját, minden másképp fog történni, mint ahogyan eltervezte. Simán lehet, hogy egy betegség is ledönti a lábáról, mert az elmúlt időszakban túlságosan túlhajszolta magát, ezért fontos, hogy most a pihenésre is szánjon időt. 

Oroszlán (07.23.–08.22.)

A párjával folyamatosan elbeszélnek egymás mellett vagy éppen félreértik azt, amit a másik mond. Itt az ideje, hogy egy kis időt külön legyenek, mert amíg nem higgadnak le mindketten, addig esélyük sincsen elsimítani a nézeteltéréseiket.

Szűz (08.23.–09.22.)

Egy hatalmas butaságon vesznek össze egy rokonával, de egyikőjük sem akar engedni az igazából. Fontos átgondolni, hogy tényleg megér-e annyit ez a sztori, hogy egy életre megharagszanak egymásra. A választ mindketten tudják...

Mérleg (09.23.–10.22.)

Nem várhatja el az emberektől, hogy mindenben egyetértsenek önnel. Haragudni fog a munkatársaira, mert úgy érzi, hogy egy projektnél nem álltak ki ön mellett. A helyzet az, hogy ez nem ön ellen szólt, egész egyszerűen nekik más terveik vannak.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Kissé kötözködő lesz a mai napon, de ezt a munkahelyén a kollégák és a felettesei cseppet sem fogják értékelni. Jobb lesz, ha egy kicsit visszavesz a mérges stílusából, mert könnyen lehet, hogy nagy vitákkal kell szembenéznie még a mai napon. 

Nyilas (11.22.–12.21.)

Nehéz megtalálni az egyensúlyt a munka és a magánélet között, ez pedig a mai napjára különösen igaz lesz. Úgy érzi, hogy mindkét területen muszáj a legjobban teljesítenie, de az energiái egyre csak fogynak. Itt az ideje, hogy egy kicsit saját magával is törődjön. 

Bak (12.22.–01.19.)

Egy barátja csalódást okoz önnek a mai napon, de fontos, hogy letisztázzák a helyzetet, mielőtt úgy dönt, hogy soha többé nem hajlandó megbocsátani az illetőnek. Nyugodjon meg ön is, és hallgassa meg a barátja álláspontját. 

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Egy barátja ismét szívességet kér öntől, de lassan úgy érzi, hogy már nincs mit adnia. Muszáj meghúznia a határokat, mert egyre több energiavámpír került az életébe, és ez bizony az egészségére is rá fog menni idővel. Szelektáljon! 

Halak (02.19.–03.20.)

Bizonyítani akar a felettesének, de közben a közeli munkatársait csúnyán megbánthatja. Próbáljon meg úgy érvényesülni, hogy közben nem húz le másokat, főleg ha ők is keményen dolgoznak azért, hogy megkapják az elismerést a munkájukért.

(Kiemelt kép: Shutterstock)

Horoszkóp