Napi horoszkóp, 2022. május 20.: ezt ígérik az asztrológia péntekre a csillagjegyeknek

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre pénteken a napi horoszkóp szerint.

2022. május 20., 00:03

Szerző:

Ma is jelentkezünk a napi horoszkóppal itt a 168.hu-n.

Kos (03.21.–04.19.)

Egy olyan dologgal vádolják meg amihez semmi köze sincsen, ez pedig a saját igazságérzetét is nagyon bántja. Álljon ki magáért és ne vigye el a balhét mások helyett. Szerencsére vannak olyan jó barátai, akik ebben a helyzetben is ön mellett állnak.

Bika (04.20 - 05.20)

Érzéseket táplálhat valaki iránt, akinek egyelőre nem tűntek fel a jelek, amelyeket próbált adni. Mi lenne, ha inkább odaállna az illető elé és őszintén elmondaná, hogy érez? Lehetséges, hogy az érzéseit viszonozni fogják és egy bimbózó kapcsolat veszi kezdetét. 

Ikrek (05.21 - 06.21)

A felettese ma egy nagy dicséretben részesítheti, ami az egész napját feldobhatja, azonban ez nem azt jelenti, hogy mostantól nem kell keményen hajtania! Hamarosan eljöhet az előléptetése, de ehhez az kell, hogy továbbra is a legjobb tudása szerint végezze el a munkáját.

Rák (06.22 - 07.22)

A mai nap során könnyen elveszítheti a türelmét, ám fontos, hogy ne jöjjön rögtön dühbe, ha valami nem úgy alakul, ahogy azt ön eltervezte. A munkahelyén mások is próbálják a maximálisat nyújtani, de ettől nem mindannyian rendelkeznek ugyanazokkal a képességekkel.

Oroszlán (07.23 - 08.22)

A napokban csak a munkájának él, ám ez nem azt jelenti, hogy a fontos találkozókat is le kell mondania. Este kapcsoljon ki és menjen el egy randira, vagy találkozzon a barátaival, ön is fel fog töltődni, ha minőségi időt tölt a szeretteivel. 

Szűz (08.23 - 09.22)

Szakmai sikerek érhetik a nap folyamán, a főnöke és a munkatársai egyaránt hálásak lesznek a befektetett munkájáért. Ha úgy érzi azonban, hogy a karrierje nem abba az iránya halad, amerre ön szeretné, ezt nyugodtan jelezze és közösen találhatnak egy megoldást a felettesével.

Mérleg (09.23 - 10.22)

A mai nap az elengedésről fog szólni, mert egy olyan kapcsolaton kell tovább lépnie, amely hosszú ideje meghatározta az életét. Habár sosem könnyű elengedni valamit, ami már nem működik tovább, de idővel meglátja majd, hogy ez kellett önnek és a másik embernek is ahhoz, hogy emberileg fejlődhessenek.

Skorpió (10.23 - 11.21)

Ez a nap kiváló lesz arra, hogy elintézzen néhány családi ügyet, amelyeket mostanáig halogatott. Telefonáljon és üzenjen azoknak akiknek kell és essenek túl rajta! Az este folyamán pedig szánjon időt saját magára is, hogy pihenten kezdje a következő napot. 

Nyilas (11.22 - 12.21)

Sokkal energikusabbnak és vidámabbnak érezheti magát, mint a korábbi napokban. A szociális élete mostanában háttérbe szorult, ezért érdemes lennie a munka mellett arra fókuszálnia, hogy elegendő időt töltsön együtt a barátaival. 

Bak (12.22 - 01.19)

Ma olyan helyről érkezhet a segítség, ahonnan egyáltalán nem számított rá. A segítő kéz pedig egy új barátot is hozhat magával: ne féljen nyitni mások felé, mert értékes embereket ismerhet meg az útja során, ha ön is megmutatja a szívét. 

Vízöntő (01.20 - 02.18)

A munkahelyén most elég zavaros minden, de szerencsére az otthonában biztonságra talál. Hívja át a barátait és üljenek össze egy közös vacsorára, vagy filmnézésre, ez önt is ki fogja zökkenteni a szürke hétköznapokból. Fel a fejjel!

Halak (02.19 - 03.20)

A mai napon fókuszáljon a testi és lelki egészségére egyaránt. Ha úgy érzi panasza van, hívja fel az orvosát, de ha csak mentálisan fáradt, akkor szánjon időt a pihenésre is. Csináljon olyan programokat, amelyek feltöltik, akár egy jó könyv elolvasása is sokat segíthet a helyzetén.

Még több horoszkóp

3 csillagjegy, akiknek csupa jót ígér a pénzhoroszkóp

3 csillagjegy, akiknek hamarosan öröm és szerencse áll a házhoz

3 csillagjegy, akiknek a szerelem terén boldog napok jönnek

(Kiemelt kép: Shutterstock)