Napi horoszkóp, 2022. május 19.: egyes csillagjegyeknél nagy változások jönnek csütörtökön

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre csütörtökön a napi horoszkóp szerint.

2022. május 19., 00:03

Szerző:

Ma is jelentkezünk a napi horoszkóppal itt a 168.hu-n.

Kos (03.21.–04.19.)

Ideje lenne változtatnia a hozzáállásán a munkában, ugyanis be kell látnia, ha mindenhez negatívan áll hozzá, akkor a szakmai sikerek és a jókedv sem fog eljönni a munkahelyén. Próbáljon nyitni a munkatársai felé és indítsa úgy a napokat, hogy elhiszi magáról, hogy jó abban, amit csinál.

Bika (04.20 - 05.20)

Túl sok mindenen aggódik feleslegesen az elmúlt időszakban! Engedje el magát és a mai napon foglalkozzon saját magával egy kicsit: ha úgy érzi egyedül szeretne lenni akkor csináljon olyan programokat, amik feltöltik, ha pedig szociálisabbnak érzi magát, akkor keresse fel egy jó barátját!

Ikrek (05.21 - 06.21)

A mai nap során legyen szó magánéletről, vagy munkáról, de érdemes lenne a megérzéseire hallgatnia és akkor biztosan a jó döntést hozza meg egy olyan kérdésben, ami már régóta foglalkoztatja. A válaszokat ön is tudja, ne féljen kimondani őket! 

Rák (06.22 - 07.22)

Csütörtökön akadályba ütközik azzal kapcsolatban, hogy határidőre kész legyen a teendőivel. Ha úgy érzi összecsaptak a felhők a feje fölött, ne féljen jelezni a felettesének és a munkatársainak, hogy egy kis időre van szüksége ahhoz, hogy összeszedje magát.

Oroszlán (07.23 - 08.22)

Különösebb izgalmakra nem számíthat a mai nap során, de az biztos, hogy a kollégái értékelik az erőfeszítéseit és a munkahelyén egyre többen észreveszik milyen keményen dolgozik a sikerért az elmúlt hetekben. Ne szerénykedjen, megérdemli a bókokat!

Szűz (08.23 - 09.22)

Egy olyan szituációba keveredhet, ahol kényelmetlenül érzi magát. Tudja, mi a megoldás? Jelezze, ha úgy érzi, hogy valami olyanba szeretnék belekeverni, amire ön egyáltalán nem vágyik és álljon ki saját magáért minden esetben.

Mérleg (09.23 - 10.22)

A mai napon többen is kikérhetik a tanácsát magánéleti problémákat illetően. Míg természetesen segítsen az önhöz közelálló személyeknek, de a saját gondjairól se feledkezzen meg és ha éppen aktuális, akkor fogadja meg azokat a tanácsokat, amelyeket másoknak ad a saját életében is.

Skorpió (10.23 - 11.21)

Nagy változás jön a magánéletében, amit már a mai napon is érzékelni fog. Ne féljen az ismeretlentől, vagy attól, hogy új embereket enged közel magához, mert higgye el hamarosan ön is meg mer majd nyílni mások előtt. 

Nyilas (11.22 - 12.21)

Nem érzi egyáltalán energikusnak magát, ez pedig a munkahelyi teljesítményére is kihat. Ha hazaért próbáljon meg ellazulni és pihenni, mert lehet most jött el az az idő, amikor testileg és lelkileg is sokkal fáradtabb, mint azt megszokhatta.

Bak (12.22 - 01.19)

Egy közeli barátjával remek napot tölthetnek együtt és olyan dolgokat is megtudhatnak egymásról, amelyekről eddig tudomásuk sem volt. Legyen nyitott és ne féljen magában tartani azokat a személyes információkat, amelyeket már régen elakart mondani.

Vízöntő (01.20 - 02.18)

A munkában ma meg kell tanulnia kompromisszumokat kötni, ugyanis ideje belátni, hogy az nem működhet hosszútávon, ha mindig csak a másik enged. Legyen ön is egy kicsit engedékenyebb és lássa be azt, hogy előfordulhat, néha nem önnek van igaza.

Halak (02.19 - 03.20)

Egy nem várt telefonhívás az egész napjára hatással lehet. Fontos azonban, hogy emellett ne feledkezzen meg a napi teendőiről sem, ráér később foglalkozni az új információval, ami a tudomására jutott. A határidőket pedig próbálja meg betartani! 

Még több horoszkóp

3 csillagjegy, akiknek csupa jót ígér a pénzhoroszkóp

3 csillagjegy, akiknek hamarosan öröm és szerencse áll a házhoz

3 csillagjegy, akiknek fontos változások jönnek a karrierjük szempontjából

(Kiemelt kép: Shutterstock)

Horoszkóp