Hétvégi horoszkóp, 2022. június 25-26.: a Rák elveszti a türelmét, a Baknak ki kell mutatnia az érzelmeit

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre szombaton és vasárnap a hétvégi horoszkóp szerint.

2022. június 25., 00:03

Szerző:

Olvassa el az aktuális hétvégi horoszkópot!  Napi horoszkóppal legközelebb hétfő reggel jelentkezünk itt a 168.hu-n, de nézzen be hozzánk holnap is egy különleges asztrológiai összeállításért!

Kos (03.21.–04.19.)

Az egész hétvégéjére rányomhatja a bélyeget az a rengeteg aggódás, ami a munkájából kifolyólag önben van. Fontos, hogy megtalálja az egyensúlyt a szabadidő és a karrier között és legalább a szabadnapjain ne engedje, hogy az elmúlt napok nehézségei miatt ne élvezze ki a családjával és a barátaival töltött időt. 

Bika (04.20.–05.20.)

Remek napok elé néz a barátai társaságában. Azonban vigyázzon, mert egy közös program során két barátja csúnyán összeszólalkozhat, ön pedig középre kerülhet, de ne válassza egyik oldalt sem, mert csak rosszul fog kijönni belőle. A legjobb ha kimarad az egészből!

Ikrek (05.21.–06.21.)

A hétvége remek alkalom lesz arra, hogy egy kis rendszert csináljon az életében. Ideje elvégezni a hosszú ideje halogatott nagy takarítást, valamint a naptárában is itt az idő, hogy rendet tegyen, mert higgye el nem lesz egyszerű ennyi fontos feladatra koncentrálni egy időben. 

Rák (06.22.–07.22.)

Hová lehet a türelme? A hétvégén sokszor ingerült lehet és felesleges dolgokon pörög állandóan. Kicsit engedje el magát és élvezze ki a jó időt, mert ha kicsit nyitottabb lesz akkor remek programok várnak önre az elkövetkezendő napokban. 

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Kerülje a stresszes helyzeteket! A hétvége a pihenésre van, nem azért, hogy a párjával vagy a családjával a problémákon görcsöljenek az ebéd során is. Tanuljanak meg beszélgetni, érdeklődni egymás iránt, mert a sok negatívitás senkinek sem fog jót tenni.

Szűz (08.23.–09.22.)

Ideje egy kis színt vinni a kapcsolatába! A párjával mindketten úgy érezhetik, hogy az elmúlt hetek csak a stresszel és a munkával teltek, szóval ideje, hogy most csak egymásra koncentráljanak. Legyen kreatív és találjon ki valami olyan programot, amit a párja is imádni fog! 

Mérleg (09.23.–10.22.)

A hétvégén sikerül lezárnia valamit, ami hosszú ideje visszahúzta abban, hogy teljes mértékben a saját céljaira koncentráljon. Habár nehéz az elengedés, de ön is belátja, hogy nem szabad megragadni túl hosszú ideig egy olyan dolgon, ami nem tudunk változtatni. 

Skorpió (10.23.–11.21.)

A kitartása és az elhatározottsága irigylésre méltó! Az elkövetkezendő napok arról fognak szólni, hogy küzd a céljaiért és semmi sem állíthatja meg abban, hogy elérje őket. Azért ne feledkezzen meg a pihenésről sem, nehogy túlhajtsa magát!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Úgy érzi teljesen elfáradt, hiszen rengeteget dolgozott mostanában. Semmi gond nincs azzal, ha inkább lemondaná a programjait és a hétvégét otthon töltené pihenéssel vagy filmnézéssel. A barátai és a családja is meg fogják érteni, hogy most saját magára kell koncentrálnia.

Bak (12.22.–01.19.)

A partnere úgy érzi, hogy ön nem figyel rá. Itt az ideje, hogy megmutassa ez nem így van! Apró gesztusokkal, akár egy vacsorakészítésével is kifejezheti a szeretetét. Ha fontos önnek a párkapcsolata akkor ne féljen kimutatni az érzéseit. 

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Nagyon nyugodt hétvégére számíthat, szinte semmi sem fogja tudni kizökkenteni ebből az idilli állapotból. A párkapcsolata terén komoly változások jöhetnek, közelebb kerülhetnek egymáshoz a partnerével, sőt olyan történeteket is megoszthatnak egymással, amelyeket korábban sosem. 

Halak (02.19.–03.20.)

Komoly elvárásai vannak mások felé, ám az ő véleményüket pedig egyáltalán nem hallgatja meg. Próbálja meg kicsit lazábban venni a dolgokat és ne keresse mindenkiben a hibát, mert jól tudja, hogy senki sem tökéletes. Élvezze ki a hétvégét a barátai társaságában!

Még több horoszkóp

3 csillagjegy, akik jó híreket kapnak a hétvégén

3 csillagjegy, akiket nagy siker érhet a munkahelyükön a hónap végén

3 csillagjegy, akiknek szerencséjük lesz a szerelemben

(Kiemelt kép: Shutterstock)

Horoszkóp