Fodor Zsóka elárulta, kire hagyott mindent

Fodor Zsóka elárulta, hogy megírta a végrendeletét, és csak egyetlen kedvezményezettet nevezett meg benne.

2024. január 16., 10:21

Szerző:

Fodor Zsóka színésznőt jelenleg A szomszéd tehene című sorozatban láthatjuk az RTL-en, valamint a Meglepetés magazin legfrissebb számában is feltűnik egy interjú erejéig. A 81 éves híresség arról beszél a lapban, hogy két lakása van (mint Oszvald Marikának), de egyik sem az övé, hanem mindkettőt bérli: az egyiket Pécsett, a másikat Budapesten.

Fodor Zsóka nemcsak a lakását adta el, hanem az autóját is, de kocsit nem bérel, hanem vonattal jár fel Pestre Pécsről, így menet közben tud szerepet tanulni vagy olvasgatni.

Bár a színésznő azt mondja, hogy 81 évesen jó formában érzi magát, és édesanyja száz éves koráig élt, így ő is reménykedik a hosszú életben, azért elkészítette a végrendeletét. Saját gyermeke nincsen, egy bátyja volt, aki Venezuelában élt, amíg még a covid előtt el nem hunyt. A bátyja révén van azonban Fodor Zsókának két unokaöccse...

„A néhai testvéremnek két fia van. A kisebbik fiú családja áttelepült Venezuelából Magyarországra, illetve csak a felesége a két lányukkal, Fodor Katival és Stefániával. Ők az unokahúgaim, 18 és 16 évesek. Katikám szalagavatóján, a városmajori gimnáziumban jelen voltam, nagyon meghatódtam a fiatalok tánca alatt. Jó volt látni a szép ruhába öltözött párokat. Sajnos, csak ritkán találkozunk, hiszen én többnyire Pécsett vagyok, ők pedig a fővárosban. De azért a végrendeletemet megírtam, Katikám lesz az örökösöm. Saját ingatlanom ugyan nincs, de a megtakarított pénzemet és a személyes tárgyaimat ráhagyom. Ám remélem, az életem vége még odébb van. Figyelek magamra, rendszeresen járok szűrővizsgálatokra. Az orvos barátnőm azt mondta, a cukrom picit magas, de nem vészes, nem kell aggódnom. Hívő ember vagyok. Az idei évre is csak jó egészséget kértem Istentől, a többit én elintézem...”

– mondja Fodor Zsóka a magazinban.

(Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub/A szomszéd tehene)