Kiderült, Berki Krisztián miért mehetett ki az erkélyre azon a végzetes éjszakán

Berki Krisztián pótanyja mondta el, miért lehet, hogy a médiaszemélyiség holtestét az erkélyen találták meg.

2022. május 26., 09:34

Szerző:

Holnap lesz három hete, hogy elhunyt Berki Krisztián – az egykori Fradi-vezér temetését ma, azaz csütörtök délután tartják a Farkasréti temetőben. Amint emlékezetes, a férfi holttestére kislánya talált rá IX. kerületi lakásuk erkélyén péntek reggel, azonban a médiaszemélyiség halálának okai, illetve pontos körülményei még mindig nem teljesen tisztázottak. A Story magazin frissen megjelent számában található néhány érdekes adalék a tragédiáról.

A lapban Berki Krisztián pótanyja, Tünde nyilatkozik arról, hogy véleménye szerint a mindössze 41 éves férfi halálához a testépítés által okozott problémák mellett a lelki gondok is hozzájárultak. Szerinte Berki Krisztiánt nagyon megviselte a büntetőfékezésesként elhíresült balesetből keletkezett büntetőper, de ezen kívül magas vérnyomással is küzdött.

„Amikor nyaraltunk, nem egyszer a terasz hideg kövére feküdt, úgy hűtötte magát, mert az egekben volt a vérnyomása, hőhullám gyötörte. Rögtön az ugrott be, hogy most is azért mehetett ki az erkélyre, hogy jobban legyen, de összeomlott a keringése. Többször is kórházba került, és hiába járt szakemberhez, a lelkiállapota sem javult. Sajnos Mazsi és én is úgy gondoljuk, nem tett jót neki a kezelés”

– emlékezik vissza Tünde, megindokolva, hogy miért lehetett Berki Krisztián a teraszon a halálakor.

Magas vérnyomásáról egyébként a médiaszemélyiség maga is beszélt nem sokkal a halála előtt, kattintson ide az ezzel kapcsolatos további részletekért!

Még több információ az ügyről

Berki Krisztián édesanyja kimondta, hogy Mazsival vagy Pamelával volt-e boldogabb a fia

Berki Mazsi nagyot tévedett az ügyvéd szerint

Berki Mazsi két ruhaméretet fogyott az elmúlt hetekben

(Kiemelt kép: Berki Krisztián Instagramja)