Kiesett egy férfi az ablakon a XI. kerületben, és rázuhant egy babakocsis anyára

2020. július 31., 19:41

Szerző:

A XI. kerületi Hadak útján eddig tisztázatlan körülmények között kiesett egy ember egy ház ablakból, majd pont rázuhant egy édesanyára, aki gyermekével ment arra. 

Jelenleg mindkettejük életéért küzdenek– írja a Blikk.

 

Frissítés:

Az M1 aktuális csatorna a péntek esti Híradóban közölte, hogy a férfi és a nő is meghalt.

A baleset Budapest XI. kerületében, a Hadak útján történt. A csatorna információi szerint a férfi a panelház hatodik emeletéről zuhant ki, még tisztázatlan körülmények között.

A mentők mindkettejüket próbálták újraéleszteni, de nem jártak sikerrel.

Az M1 úgy tudja: a babakocsi összetört, de a benne lévő gyermek csak könnyebben sérült.

 

A Blikk úgy tudja, hogy a férfi nem a házban lakott, a kétgyerekes édesanya viszont igen. A lap értesülései szerint a ház kamerája felvette, ahogy egy férfi szerszámosládával bement a házba, majd a lépcsőház teraszáról kiugrott. Az asszony a két gyerekével és a férjével éppen hazaért. Férje végignézte, ahogyan a felesége meghal, sokkot kapott a történtektől.

Kedden túlnyomóan derült, száraz időre van kilátás. Európa időjárását egy kiterjedt anticiklon befolyásolja. Napközben többfelé megélénkül, kedden a Dél-Dunántúlon időnként meg is erősödik a délkeleti, keleti szél.

Olyan szabályokat akartak bevezetni a koreaiak által vezetett iváncsai akkumulátorgyárban, ami kiverte a biztosítékot a magyar munkavállalóknál. Nem mondják meg, mi az oka, ha rosszul lesznek a dolgozók a munkahelyükön, a szigorú biztonsági előírásokra viszont nagyon odafigyelnek, a telefonok kamerája le van takarva, amit a biztonsági szolgálat ellenőriz is. A Házon kívülnek az iváncsai akkumulátorgyár két dolgozója mesélt arról arc és név nélkül.

Magyarországon tavaly 115 ezer 65 évesnél idősebb magyar dolgozott a nyugdíj mellett. A legtöbben a feldolgozóiparban tevékenykedik, de a kereskedelemben és gépjárműjavításban is szép számmal dolgoznak az idősek.