Zacher Gábor élő adásban akadt ki a Mokkában: Ezt ki a f... találta ki? - Videó!

2019. június 13., 13:34

Szerző:

– Jó reggelt, én ezen a felkonfon itt éppen azt kérdezem, hogy ki a f.. találta ki ezt a hülye mondatot, ide, rögtön a legelejére? Hát borzasztó - reagált Zacher Gábor toxikológus a TV2 Mokka című műsorában arra a nyitómondatra, hogy a fiatalok drogok és az alkohol csábításában töltik a nyarat a fiatalok, sokan nem tudnak mit kezdeni a hirtelen jött szabadsággal, így hamar a pohár fenekére néznek.

Zacher Gábor azért akadt ki, mert a 800 ezer magyar alkoholista 95-96 százaléka a felnőtt, attól pedig, hogy a fiatal elmegy egy buliba, és „berúgik, mint a disznaj”, még nem lesz alkoholista - mondta a toxikológus, aki szerint a fiatalok élik a világukat, de ennek a korosztálynak a közösségi média jelenti az igazi veszélyt, mert ez okoz függőséget. A videón egyébként látszik, hogy Zacher Gábor karja már a felkonf alatt megrándul, és hallatszik, hogy az f betűvel kezdődő szót szándékosan harapta el.

Május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás. A hét második felében változékonyabbá válik az időjárás, többfelé kell élénk, erős szélre és esőre készülni, emellett kissé visszaesik a hőmérséklet is – derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.