Rogán Antal szerint a felesége állami támogatásában nincs semmi különös, a kritikusoknak az a bajuk vele, hogy dolgozó nő

2019. június 20., 14:30

Szerző:

– Úgy tudom, a feleségem cége semmilyen állami megbízást és szerződést nem kap, abban pedig, hogy az állam ingyenes sportrendezvényeket támogat – mindig is támogatott –, nincs semmi különös

– mondta a hvg.hu-nak Rogán Antal miniszter csütörtökön, miután megtartotta éves beszámolóját a parlament igazságügyi bizottságában. A kormányzati vélemények állampolgári fejekbe verésével foglalkozó Rogán szerint korábban az volt a baja a nyilvánosságnak, hogy a felesége gyereket nevel és nem dolgozik, most pedig az, hogy sikeres vállalkozó.

– Döntsék el. Ha van sapka az a baj, ha nincs sapka, az

– tette hozzá. A kérdés igazából arra irányult, hogy rendben van-e az, hogy a Magyar Villamos Művek 150 millió forinttal támogatja Rogán Cecília frissen felfutó cégét, pontosabban a Fitbalance által szervezett futóversenyt.

13:16

Olyan szabályokat akartak bevezetni a koreaiak által vezetett iváncsai akkumulátorgyárban, ami kiverte a biztosítékot a magyar munkavállalóknál. Nem mondják meg, mi az oka, ha rosszul lesznek a dolgozók a munkahelyükön, a szigorú biztonsági előírásokra viszont nagyon odafigyelnek, a telefonok kamerája le van takarva, amit a biztonsági szolgálat ellenőriz is. A Házon kívülnek az iváncsai akkumulátorgyár két dolgozója mesélt arról arc és név nélkül.

12:02

Magyarországon tavaly 115 ezer 65 évesnél idősebb magyar dolgozott a nyugdíj mellett. A legtöbben a feldolgozóiparban tevékenykedik, de a kereskedelemben és gépjárműjavításban is szép számmal dolgoznak az idősek.

2024. április 28., 16:11

Május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás. A hét második felében változékonyabbá válik az időjárás, többfelé kell élénk, erős szélre és esőre készülni, emellett kissé visszaesik a hőmérséklet is – derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.