Újabb szexvideó jelent meg Borkai Zsolt és társai horvátországi orgiájáról

2019. október 8., 08:43

Szerző:

Ma úkra megosztott egy videót Borkai Zsolt győri fideszes polgármester és társai prostituáltakkal tett horvátországi jachtkirándulásáról az Ez az ördög ügyvédje nevű leleplező blog – írja a a 24.hu. Friss  bejegyzésében az anonimitásba burkolózó szerző azt üzente:

„Borkai, egy dolgot mindig elfelejtesz: ügyvéd vagyok, tudom mit csinálok. Veled ellentétben tudom, hogy Horvátországban a prostitúció illegális. Szóval tegnap bevallottál pár év börtönt - Rákosfalvy haverodat is terhelve. Hiszen ti szerveztétek tavaly például a pünkösdi dorbézolást, te fizetted ki a lányokat is, a hajóval pedig - társaiddal együtt - a helyszínt biztosítottad. Tetted mindezt hivatalos személyként, ami súlyosbító tényező. Nem tagadtad a beismerő videódban, hogy te adtad a lányokra a pénzt, csupán azt dadogtad el, hogy nem közpénzből finanszíroztad az utazásodat. Nem lennék a hajósok helyében sem, mert a kurválkodásnak helyet biztosítani szintén törvénybe ütközik. Mivel megint mohó voltál, és egy Lagoon 450-es típusú katamaránnál kisebbel nem érted be, ezért könnyű dolguk lesz a horvát zsaruknak megtalálni a jachtot. Abból nem volt sok Dubrovnik környékén tavaly pünkösdkor. Ráadásul a kokain nyomait gyakorlatilag lehetetlen eltüntetni."

A szerző az egyik lány Instagram-posztjáról készült képernyőfelvétellel bizonyítja, hogy Borkai Zsolt állításával ellentétben a jachtkirándulásra 2018 májusában kerített sort a társaság. Ígéretet tett, hogy nemsokára egy korrupciós szálról is beszámol majd. Az általa említett haver egyébként Rákosfalvy Zoltán ügyvéd.

Az oldalt, ahol a blog először jelentkezett, hétfő délután lekapcsolták, de egy másik felületen nem sokkal később újra elérhetők lett mindegyik bejegyzés. Közben Borkai Zsolt videóüzenetben bocsánatot kért, bár tagadja, hogy kábítószert fogyasztott volna, egyúttal jelezte, hogy nem lép vissza, viszont jogi eljárást kezdeményez. A Fidesz szerint az orgia a győri polgármester magánügye, a kormánypárt városi szervezete szerint pedig a lényeg a történtek ellenére mégis csak az, hogy épül-szépül a város. 

A legmagasabb jövedelmű járásokban is hozzá lehet jutni a legmagasabb támogatáshoz, ha az igénylő keresete alacsony. Akár a 3,8 millió forintot is elérheti a támogatás összege, ha a felújítással sikerül 40 százalék fölé tornászni az energiamegtakarítást.