Balesetben elhunyt Koncz Ferenc, a Fidesz borsodi országgyűlési képviselője

2020. július 10., 11:08

Szerző:

Pénteken reggel egy tragikus balesetben életét vesztette Koncz Ferenc, a Fidesz országgyűlési képviselője – közölte a hírt a párt, kiemelve: képviselőtársukat a Fidesz-frakció saját halottjának tekinti, és osztozik a család fájdalmában.

Koncz Ferenc 1990–2010 között önkormányzati képviselő volt Szerencsen, 2001–2002 között Szerencs alpolgármestere volt, 2010-től pedig a borsodi település polgármestere. Posztjára 2014-ben újraválasztották, megbízatásáról 2018-ban – országgyűlési képviselővé választása miatt – lemondott.

Koncz Ferenc 60 éves volt.

 

 

A baleset pontos körülményeiről egyelőre nem tudni részleteket, mindenestre a rendőrség honlapján megjelent egy hír péntek délelőtt, ami szerint

egy motorkerékpárral közlekedő férfi szenvedett súlyos, életveszélyes sérüléseket a Borsod megyei Bekecsen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2020. július 10-én 9 óra előtt Bekecsen, a Honvéd utcán egy asszony gépkocsijával megfordulást hajtott végre, melynek során egy motorral közlekedő férfival összeütközött. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

A Borsod24 tudni véli, hogy Koncz Ferenc

 Legyesbénye polgármestere autójának ütközött neki.

A legmagasabb jövedelmű járásokban is hozzá lehet jutni a legmagasabb támogatáshoz, ha az igénylő keresete alacsony. Akár a 3,8 millió forintot is elérheti a támogatás összege, ha a felújítással sikerül 40 százalék fölé tornászni az energiamegtakarítást.