Telefonon közöltek rossz hírt Zalatnay Saroltával

Nehéz napokon van túl Zalatnay Sarolta.

2023. január 26., 07:45

Szerző:

Zalatnay Sarolta nagyon megijedt, amikor a hétvégén megcsörrent a telefonja és azt mondták neki, hogy az imádott lova nagyon beteg lett. Kiderült, hogy Manócska kólikás lett, ami a lovaknál a legtöbb esetben halálos kimenetelű. Az emésztőszervi betegséget azonban csodával határos módon túlélte az énekesnő imádott lova. 

Zalatnay Sarolta és Manócska 16 éve elválaszthatatlanok. Az énekesnő minden áldott nap meglátogatja a barátját, ugyanis csupán 5 percre él tőle egy lovardában. Kiderült, hogy a ló most már 33 éves, ami náluk matuzsálemi kor. 

„Az ő korában szinte a nullával egyenlő az esélye, hogy túléli. Az orvos egyébként azt mondta, hogy feltehetően az időjárás-változás okozhatta nála a bajt. Minden esetre ilyenkor mozgatni kell, ami nem könnyű, hiszen komoly fájdalmai voltak szegénynek. Én a fél éjszakát azzal töltöttem, hogy vezetőszáron sétáltam vele a karámban. Szerencsére ez és a gyors orvosi segítség megtette a hatását. Már sokkal jobban van, bár a végletekig ki van merülve. Már eszik és a fájdalmai is megszűntek. Ki merem jelenteni, hogy csoda történt!”

 - nyilatkozta a Borsnak Zalatnay Sarolta.

(Kiemelt kép: Zalatnay Sarolta Instagramja)