Zalatnay Sarolta balesetet szenvedett, műtét vár rá

Zalatnay Sarolta ma 75 éves, de a baleset sem ronthatja el az örömét.

2022. december 14., 09:34

Szerző:

Ma van Zalatnay Sarolta születésnapja, és ebből az alkalomból hosszú interjút közöl vele a Blikk című lap. Az immár 75 éves énekesnő említi többek között, hogy nemrégiben balesetet szenvedett: elesett.

„Kétéves, hebrencs Panka vizslám után szaladtam, de szerencsétlenül léptem, és megcsúsztam. Féloldalasan estem el, és mivel fájtak az évekkel ezelőtt eltörött bordáim is, az orvos javaslatára megröntgenezték. Ott látszottak még a korábbi törések, és úgy látták, mintha elmozdultak volna egy kicsit, ezért most mindenképp óvatosabban mozgok”

– meséli Zalatnay Sarolta a baleset következményeiről.

Az énekesnő egy műtétet is vállal, ennek szintén egy balesethez van köze, de nem a fentihez, hanem egy jóval korábbi sérüléshez:

„most azt határoztam el, hogy ha minden jól megy, januárban megműttetem a nyakam, ami egy gyerekkori baleset miatt problémás terület számomra. Az állam alatt lett összevarrva a bőr, és akkor azt mondta az orvos, mindig nagyon vigyáznom kell majd rá, s előfordulhat, hogy meg is kell műttetnem. Úgy érzem, ennek most jött el az ideje.”

Ha Zalatnay Sarolta most megcsináltatja ezt a problémás területet, márciusra már rég túl lehet a dolgon.

De a születésnap ne a balesetekről, hanem az örömről szóljon! Az énekesnő a következőket mondja pályájának alakulásával kapcsolatban:

„a legnagyobb ajándékom talán az, hogy a Hosszú, forró nyár című dalom feldolgozása DR. BRS-sel már elérte a kétmilliós megtekintést. Az is öröm, hogy sok fiatal előadó jelentkezett nálam, hogy dolgozzunk fel közösen néhány régi dalomat... talán az Apáca vagy a Tölcsér lesz a következő.”

(Kiemelt kép: Zalatnay Sarolta Instagramja)

Hamarosan piacra dobja egyedi, TISZA X AZAHRIAH snekaer kollekcióját a Tisza cipő az Astorián található boltjában. A rajongóknak nem árt majd igyekezniük, a cipők ugyanis mindössze két napig lesznek elérhetők.