Tóth Vera elárulta, hogy van most Tóth Gabi: Már nagyon-nagyon rossz

Tóth Vera most először beszél nyíltan Tóth Gabi válásáról. Videó!

2023. augusztus 23., 07:57

Szerző:

Tóth Vera interjút adott a Tények Plusz című műsornak, amiből az első, az esküvőjéről szóló részt hétfőn láthattuk, a második rész témája azonban az énekesnő húga, Tóth Gabi.

A TV2 műsorának adott interjú szerint a Tóth Gabira most zúduló népharag az egész családot megviseli:

„már nagyon-nagyon rossz. Már nem tudunk aludni sem. [...] Én sem alszom már, annyira fáj a gyomrom attól, ahogy őket bántják, ahogy kifilézi őket a sajtó. Ha engem szeretnek, akkor legalább rám való tekintettel ne csinálják ezt!”

Tóth Vera az interjú egy pontján a következőkkel támasztja alá, hogy miért nem ítéli el a testvérét a történtekért:

„furcsa, [hogy én ezt mondom,] mert most mentem férjhez, de ami nem működik, azt nem kell erőltetni, és akkor sem kell erőltetni, ha egy gyermekről van szó. Olyan nincs, hogy egy gyermek miatt megmentünk egy házasságot. Mert utána már egy rossz hangulat lesz köztünk. A kényszerből együtt levés a gyermeken csapódik le. Ez sem jó valószínűleg a gyermeknek, de az még rosszabb hosszú távon, ha két egymást nem szerető, vagy egymásból kiábrándult ember együtt van.”

Tóth Vera azt mondja, hogy mind a testvérének, mind volt sógorának, Krausz Gábornak nagyon drukkol, és biztos benne, hogy mindketten meg fogják tudni oldani az életüket. Arról, hogy húga most hogy érzi magát, Tóth Vera a következőket árulja el:

„Gabi szerintem jól van, ő már megszokta azt, hogy állandóan a kereszttüzében van ezeknek a dolgoknak. Minden, amit csinál, mindig tízszer többet ér, mintha bárki más csinálná. Ehhez is hozzá van szokva, de szerintem már kezd elfáradni.”

Alább tudja megtekinteni a teljes interjút, kattintson a play gombra!

(Kiemelt kép: TV2/Tények Plusz)