Bródy Jánost hétszer kellett megműteni a bőrrákja miatt

Újra színpadra állt a zenész.

2022. május 26., 09:19

Szerző:

Nehéz időszakon van túl Bródy János. A 76 éves dalszerző és énekest hétszer operálták meg a bőrrákja miatt. Habár a basalioma ritkán okoz áttéteket, ha nincs kezelve akkor nagy roncsolást tud végezni a szövetekben. Most nemrégiben újra színpadra állt a legendás zenész.

Néhány héttel ezelőtt itt a 168.hu oldalán is megírtuk, hogy még mindig nem lábalt ki teljesen a betegségből az énekes és hosszadalmas a gyógyulási idő. A sztár először februárban posztolt egy fotót a közösségi-oldalán, abból derült ki, hogy műteni kell. Mostanra már a hetedik beavatkozáson is túlesett Bródy.

A zenész állapota azonban javuló tendenciát mutat, nemrégiben fellépett a Szeretetkoncerten:

„Örömmel mondtam igent, amikor felkértek a jótékonysági koncertre, de az az igazság, hogy akkor még nem ­tudtam, képes leszek-e színpadra állni, hiszen az elmúlt hónapokban semmit nem vállalhattam el”

- nyilatkozta Bródy János a Blikknek a fellépés után. 

A dalszerző-énekes azt is elárulta, hogy az elmúlt hónapok testileg és lelkileg egyaránt megviselték. Ennek ellenére úgy érzi, hogy a nehezén már túl van és nagyon gyorsan regenerálódott. Bródy János bízik benne, hogy előbb-utóbb maga mögött hagyhatja a betegséget. 

Sztárok és betegségeik

A rákból kigyógyult Fresh Andi elárulta vállalnak-e valaha gyermeket a férjével

Bangó Margitnak újra meg kellett küzdenie a rákkal

Drámai vallomás: Levetette a melleit a TV2 sztárja

(Kiemelt kép: dfp.hu)