Napi horoszkóp, 2024. március 20.: a Szűz szerezhet egy kis pluszt, a Skorpió meglátja az igazságot

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre szerdán a napi horoszkóp szerint.

2024. március 19., 20:03

Szerző:

Különleges nap van ma, itt a tavaszi nap-éj egyenlőség napjára szóló napi horoszkóp! Ez egyben a Halak havának utolsó napja is, holnaptól már a Kos jegyében lesz hosszabb a nappal, mint az éjszaka. Na de egyelőre még koncentráljunk a mai előrejelzésre!

Kos (03.21.–04.19.)

Egy drasztikus változás áll be az ön környezetében: valaki teljesen más pozícióba kerül ahhoz képest, amiben eddig volt. Ez az ön szempontjából sem éppen közömbös, és új szakaszt nyit az illetővel való kapcsolatában.

Bika (04.20.–05.20.)

Valakitől azt hallja majd a mai napon, amit hallani szeretne, valaki mástól pedig részigazságokat hall majd a Bika, de soha nem nem a teljes igazságot. Egyikük sem könnyíti meg az ön dolgát, de ha tudja, melyikük melyik, máris nyert helyzetben van!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Egy jó hír és egy zavaró változás napja a mai. Önön múlik, hogy tud-e a kettő közül az elsőre koncentrálni, és bízni a jövőben: a változáshoz hamarabb hozzászokik majd, mint gondolná.

Rák (06.22.–07.22.)

A Rák jelet kap ma az univerzumtól. Figyeljen mindent, ami másmilyen ma, mint szokott lenni, mert ez a nap előre jelez valamit a legfontosabb kérdéssel kapcsolatban, ami most az ön szívét nyomja.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Egy fontos kérdést tesz fel az Oroszlánnak a mai nap: mi a jobb, a remény vagy a bizonyosság? Figyelje az eseményeket, és figyelje, ön hogyan reagál rájuk, a nap végére megérik önben egy válasz.

Szűz (08.23.–09.22.)

A Szűz csillagjegyben születettek számára egy jó lehetőség napja ez: ha nyitva tartja a szemét és talpraesett, szerezhet magának egy kis pluszt, ami idővel rendkívül jól jön majd.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Egy apró, mégis jóleső siker napja lesz ez a Mérleg csillagjegy szülötte számára: megszerez, elér valamit, és a sikert csakis önmagának köszönheti. A sikere azonban csak akkor lehet tartós, ha megosztozik rajta másokkal.

Skorpió (10.23.–11.21.)

A Skorpiónak ezen a napon felnyílik a szeme, és meglát egy igazságot, ami eddig rejtve volt előtte. Legyen hálás az illetőnek, akinek ezt a felismerést köszönheti!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Minden megváltozott már, de valami ezen a napon megint pont ugyanúgy lesz, mint annak idején, a régmúltban, abban a letűnt világban. Kész kis időutazás várja a Nyilast ezen a szerdán, figyelje majd meg, milyen érzéseket kavar fel önben ez az élmény!

Bak (12.22.–01.19.)

A Bak egészsége szempontjából sarkalatos nap ez a mai. Különösen figyeljen oda, hogy mit és mennyit eszik ma, kerülje az egészségtelen ételeket-italokat, és próbáljon legalább egy kicsi mozgást-edzést belevinni a napba! Ha jót tesz önmagával, kétszeresen számít ezen a szerdán!

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Megnyugtató dolgokkal-hírekkel kipárnázott napja lesz ma a Vízöntőnek. Be kell látnia: feleslegesen aggódott, amitől tartott, az nem fog bekövetkezni.

Halak (02.19.–03.20.)

Elkészült valamivel, de csak most realizálja, hogy jelenleg nincs szükség arra, amit csinált. Ez ne szegje kedvét: tegye félre a dolgot, meglátja, hamarosan elérkezik az idő, amikor jól jön majd!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Maria Svetlychnaja)

Horoszkóp