Megjelent az ELLE Decoration új lapszáma: Utazz velünk!

Az ELLE Decoration legfrissebb lapszáma a tavasz, a hamisítatlan stílus és a ránk váró élmények tökéletes keveréke. Különleges kalandozásunk során a designújdonságokat éppúgy útba ejtjük, mint a legfelkapottabb szállodákat és legvonzóbb enteriőröket. Mert a világ inspiráló!

2024. április 16., 10:07

Szerző:

Kiruccanás, kalandozás, felfedezés: ezt a semmivel sem összehasonlítható élményforrást nyújtja az ELLE Decoration legújabb lapszáma. Városok, helyek és kiállítások, amelyeket látnod kell. Vadonatúj trendek és lakberendezési irányzatok, amelyek téged is megmozgatnak. Otthonok, amelyek személyes világokba repítenek. A magazintól megszokott eredeti látásmóddal és szabadsággal tárjuk eléd hová, hogyan és hányféleképpen lehet utazni, mert hiszünk abban, hogy az emberek, kultúrák, építészeti értékek és korszellemek megértéséhez nincs ennél inspirálóbb út!

 

Nálunk mindig megtalálod az újdonságokat. Tavasszal a design világa is élénkebb, könnyedebb, kísérletezőbb arcát mutatja, ezért igazán színes válogatást találsz otthonod minden helyiségébe. Bécs, Párizs és Balatonfüred csak néhány város, amelyek a közelmúltban kihagyhatatlan új úti célokkal gazdagodtak: olyan hotelekkel, ahol csodásan összefonódnak a tradíciók, a lokális értékek és a luxusszolgáltatások, és ahol a nagyszerű enteriőrök által megelevenedik körülöttünk a nagybetűs design. Mindig örömmel kutatjuk fel a legfrissebb hazai hot spotokat – ezúttal a Balaton és a Mecsek vidéke mellett Sárvár és Debrecen is felkerült az ELLE Decoration designtérképére.

Beszállás! A magazin leginspirálóbb oldalain hat kivételes otthonba viszünk el. Los Angeles népszerű negyede, a francia Riviéra és a Kodály körönd is tartogat stílusos lakásokat, és ha valami igazán exkluzívat keresel, egy jacht belsőépítészeti kialakításába is betekintést adunk.

Szabadon, stílusosan Dosszié rovatunkban bemutatjuk a legújabb kültéri szépségeket: kanapék, étkezőszettek, fotelek, szőnyegek, lámpák és más kiegészítők, a legnagyobb márkák kollekciói között szemezgetve biztosan rátalálsz a kedvenc outdoor darabjaidra, amelyek a teraszt nyaralóhellyé avatják – pár lépés csak és kicsekkolhatsz a hétköznapokból.

Keresd az ELLE Decoration legfrissebb lapszámát az újságárusoknál vagy rendeld meg a webshopból!

De tudunk még jobbat: lepd meg magad most egy kedvezményes ELLE Decoration előfizetéssel, hogy egész évben inspirálódj a magazinokból.

15:06

A gyümölcsök és a zöldségek előkészítése nem merülhet ki annyiban, hogy meghámozzuk és bő vízzel, alaposan lemossuk azt, amit meg szeretnénk enni. A friss élelmiszereket érdemes zöldség- és gyümölcsmosó szer használatával megtisztítani.

2024. április 29., 12:37

A zsigeri zsírok csökkentése nem egyszerű feladat, a hason és a derékon található zsírpárna a végsőkig ellenáll. Minél több zsírt raktározunk a belső szerveink között, annál nagyobb eséllyel alakulhat ki nálunk szív- és érrendszeri betegség, agyvérzés (stroke), cukorbetegség, magas vérnyomás, daganatos betegség, terméketlenség, reflux, zsírmáj , epekövesség, légzési probléma vagy akár depresszió is. Mutatjuk, mit kell tennie, hogy megszabaduljon a hasi zsírpárnáktól.