Így még sosem láttuk Hosszú Katinkát

Hosszú Katinka, a világklasszis úszó üzletasszonyként került címlapra.

2022. október 19., 08:17

Szerző:

Hosszú Katinka 31 évesen nyaralt életében először, és mint kiderült, nem ez az egy, számára szokatlan esemény történt vele az elmúlt időszakban. Az ELLE Business különszámának címlapján nem sportolóként jelenik meg: új és ismeretlen arcát mutatja meg a fotókon, egy igazi üzletasszonyét.

Az interjúból többek között az is kiderül, hogy új vállalkozását férjével együtt vezeti, annak ellenére, hogy párkapcsolatuk elején megbeszélték, hogy soha nem dolgoznak majd együtt. Mint kiderült, a munkában is nagyon jól kiegészítik egymást, de arra továbbra is figyelnek, hogy a közös üzlet ne befolyásolja a kapcsolatukat.

A háromszoros olimpiai-, kilencszeres világ- és tizenötszörös Európa-bajnok magyar úszó azt is elmesélte, hogy mostanában az eddiginél kevesebb időt tölt az uszodában, mégis minőségibb munkával telnek az edzései. Az úszásban már bizonyította maximalizmusát, amit most az üzleti életben is szeretne kamatoztatni, miközben végre úgy szeretné élni az életét, ahogy neki jó.

Mindent átitató üzleti szemlélet

Az ELLE Businessben az olvasók minden olyan tartalmat megtalálhatnak, amit egy hagyományos ELLE magazinban is, mégis hasznos lehet azok számára is, akik azért veszik a kezükbe, mert inspirációt keresnek karrierjük kiteljesítéséhez.

Art/Work

Andy Warhol szerint a pénzkeresés, a munka és a jó üzleti érzék is művészet. Ez kétségbevonhatatlan, az ELLE kultúra rovatában mégis a szó klasszikus értelmében vett művészetekkel szeretnék az olvasókat inspirálni: irodalommal, képzőművészettel, és az alkotók gondolataival. Hiszen, ha az idő pénz, a kultúra pedig érték,

időt szánni a kultúrára jó üzlet!

Olvashatunk egy beszélgetést Kelen Annával, aki két éve vette át a kalapácsot édesanyjától, Virág Judittól, és az általa vezetett árveréseken akár egymilliárd forint is gazdát cserél pár óra leforgása alatt. Olvashatjuk Görög Ibolya gondolatait az etikett mai jelentőségéről és arról, hogyan viselkedjen egy határozott, ambiciózus nő, és nem hiányozhat az aktuális könyvajánló sem a bekuckózós őszi hétvégékre.

Segíts magadon, és az Isten is megsegít”

Önzetlenség nem létezik, hiszen aki másokon segít, az valójában magával tesz jót. De miért van ez így? Az ELLE körbejárta a segítségnyújtás motivációját, és azt is megvizsgálták, milyen viszonyban van az altruizmus az önbecsüléssel. És ha már önbecsülés, bemutatják négy magyar nő filmbe illő karrierváltó-történeteit is. Hogy mi a közös az operatív igazgatóból lett pékben és a burkolóvá avanzsált egykori grafikusban? Az, hogy mindannyian a szenvedélyüknek hódolnak!

Az ELLE Business tematikus lapszáma október 19-től kapható az újságárusoknál, és az elle.hu webshopjában is.

Az egy időben megjelenő rák nem ritka jelenség, 20 betegből 1 érintett. Az számít két különböző tumornak, amely legfeljebb hat hónap eltéréssel jelenik meg két különálló daganat a szervezetben. Még gyakoribb, hogy a két különböző rákos megbetegedés különböző időpontokban fordul elő – vagyis egy második rák több mint 6 hónappal az első után. Ez 5-ből 1 rákos betegnél fordul elő.

Kibújt a földből a menta és a citromfű. Ideje, hogy az asztalra is kerüljenek. A zsenge tavaszi borsó nem csak levesként vagy főzelékként ínycsiklandozó, hanem fasírtként is olyan íz olvad a szánkban, hogy aki megkóstolta, nem fogja tudni abbahagyni a borsófasírt tunkolását a citromfüves mártogatósba.