Kiderült, miért hagyhatta el Tóth Gabit Krausz Gábor ilyen hirtelen: harmadik fél lehetett a dologban?

Egy névtelen megszólaló tudni véli, hogy valóban igaz, amit a kommentelők két napja sejtenek.

2023. augusztus 11., 07:32

Szerző:

Először Krausz Gábor jelentette be szerdán, hogy a házassága véget ért, majd Tóth Gabi megismételte a közleményt egy beszédes kihagyással. Ebből és egy-két más jelből sok kommentelő biztosra vette, hogy a szakításnak valami köze lehet a Fricska táncegyütteshez, akikkel Tóth Gabi rengeteget turnézott az utóbbi időben.

Az énekesnő és a táncegyüttes egyik tagja Papp Máté Bence közötti nyilvános üzenetváltásokból mindenki úgy véli, hogy Papp Máté Bence és Tóth Gabi között lehet valami. Hogy pontosan mi, arra az alábbi kép meghökkentő választ ad: Pócs János fideszes politikus. A felvétel a csángófesztiválon készült.

A Blikk című lap megkeresett több embert is az énekesnő környezetéből, és egyikük megerősítette a fenti pletykákat, azaz azt, hogy Tóth Gabi és Papp Máté Bence között szerelmi viszony alakult ki. A névtelenségbe burkolózó forrás a következőket állítja:

„jó ideje terjed zenészkörökben a pletyka, miszerint néhány hete Gabi lebukott Gábor előtt. Az ok pedig nem más, mint Máté.”

A viszony egyelőre továbbra is csak pletyka marad, az mindenesetre biztos, hogy Papp Máté Bence 29 éves, azaz Tóth Gabinál hat évvel fiatalabb.

Az viszont biztosnak tűnik, hogy Krausz Gábor már el is költözött a család közös, szentendrei otthonából. Erről csütörtök este a Tények Plusz című műsorban is volt szó a TV2-n.

De ha ön jobban kedveli az RTL-t, akkor megnézheti a fentieket a Fókusz tálalásában is alább.

(Kiemelt kép: Krausz Gábor Instagramja)