Csúnyán beégett a fideszes, amikor másoknak akart beszólni

Ennyire rosszul öregedő posztot rég láttunk – még kormánypárti politikustól is.

2022. augusztus 16., 10:37

Szerző:

„Most akkor hol vagytok károgók??? Június óta nem volt ilyen erős a forint…” – írta Facebook oldalára Kósa Ádám, fideszes EP képviselő, másfél napja.

A kormánypárti honatya lényegében annak örülhetett, hogy néhány órára 400 forint alá ment az euró jegyzése. Kiemeljük: néhány órára, mert már hétfő délután is komolyan gyengült a magyar fizetőeszköz, keddre pedig teljesen elgyengült, ismét 405 körüli az eurójegyzés.

Kósa javára legyen írva: más, kormánypárti oldalakkal szemben ő nem pucolta ki üzenőfeláról a vele egyet nem értő, több ezer kommentet.

(Kiemelt kép: Kósa Ádám, a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselője, a Siketek és Nagyothallók Országos Szövetségének (Sinosz) elnöke jelel az "Akadálymentesített infokommunikációs szolgáltató platform fejlesztése hallás- és látássérült személyek számára” elnevezésű projekt eredményeiről tartott sajtótájékoztatón a Sinosz budapesti székházában 2020. február 17-én. Fotó: MTI/Kovács Tamás)

 

Tegnap 12:37

Karsai Dániel már minden pillanatban segítségre szorul, mozgásképtelen, már enni és inni sem tud. A volt alkotmányjogász mindent elrendezett maga körül, már csak arra koncentrál, hogy minél értelmesebben töltse el a hátralévő idejét.